You Are Here: Home » ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ » «Καλοκαίρι στην πόλη μου»

«Καλοκαίρι στην πόλη μου»

«Καλοκαίρι στην πόλη μου»

Πρόγραμμα Δημιουργικής Απασχόλησης για μαθητές δημοτικού στον Δήμο Νίκαιας – Αγ.Ι.Ρέντη

Πρόγραμμα θερινής δημιουργικής απασχόλησης, με τίτλο «Καλοκαίρι στην πόλη μου – 2016», για παιδιά που φοιτούν στην πρώτη έως και την έκτη τάξη του δημοτικού σχολείου θα υλοποιήσει και αυτή τη χρονιά ο Δήμος Νίκαιας-Αγ.Ι.Ρέντη.

To Πρόγραμμα θα πραγματοποιηθεί στους χώρους του 6ου Γυμνασίου Νίκαιας, στον Πολιτιστικό Πολυχώρο “Μάνος Λοΐζος” και στο Δημοτικό Γυμναστήριο “Πλάτων” και θα υλοποιηθεί σε τρεις περιόδους (διάρκειας 2 εβδομάδων η καθεμία): 21/06 – 1/07/2016 , 4/7-15/7/2016, 18/7-29/7/2016. Μέρος στο πρόγραμμα θα μπορέσουν να πάρουν μέχρι 200 παιδιά σε κάθε περίοδο και θα υλοποιηθεί με τη συμβολή του διοικητικού προσωπικού του Τμήματος Παιδείας και Δια Βίου Μάθησης και το προσωπικό των Δ/νσεων Πολιτισμού και Αθλητισμού το οποίο απαρτίζεται από γυμναστές, μουσικούς, ζωγράφους και εικαστικούς. Τα παιδιά θα απασχοληθούν με δράσεις άθλησης, δημιουργικής μάθησης και ψυχαγωγίας και θα παρακολουθήσουν ένα πρόγραμμα κατάλληλα προσαρμοσμένο στην ηλικία και τα ενδιαφέροντα τους.

Ο Δήμαρχος Νίκαιας- Αγ. Ι. Ρέντη Γιώργος Ιωακειμίδης επισημαίνει:

«‘Ολα αυτά τα χρόνια έχουμε αποδείξει ότι βασική προτεραιότητα των δράσεών μας είναι τα παιδιά και οι ανάγκες τους. Αν και η εποχή είναι ιδιαίτερα δύσκολη και αυτή τη χρονιά θα υλοποιήσουμε το πρόγραμμα «Καλοκαίρι στην πόλη μου». Το εκπαιδευτικό προσωπικό του Δήμου, το οποίο απαρτίζεται από έμπειρους παιδαγωγούς, μουσικούς, ζωγράφους, εικαστικούς και γυμναστές, σχεδίασε ένα πρόγραμμα ανάλογο με τις ηλικίες των παιδιών και τα ενδιαφέροντά τους μέσα από το οποίο θα έχουν τη δυνατότητα, παίρνοντας ποικίλα ερεθίσματα, να εκφραστούν πολύπλευρα, με στόχο την άθληση, τη δημιουργική μάθηση, την εκπαίδευση και την ψυχαγωγία τους».

Οι αιτήσεις, μαζί με τα δικαιολογητικά των ενδιαφερόμενων, θα γίνονται δεκτές στο ΤΜΗΜΑ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ (Παλαιό Κτίριο Δημαρχείου Νίκαιας, Γρεβενών 5-7, 2ος όροφος, τηλ. επικοινωνίας: 213 2075 334 – 213 2075 335), ως εξής:

ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΤΡΕΙΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥΣ (Α’, Β’, Γ’) από 16/05/2016 έως 27/05/2016

• Δευτέρα, Τετάρτη, Πέμπτη από 07:30 έως 18:00

• Τρίτη, Παρασκευή από 07:30 έως 15:00

 

 

 

 

 

 

 

 

© 2011 Έν Πειραιεί Powered By Webproviders.gr

Scroll to top
casus telefon
telefon dinleme programı
telefon dinleme
casus telefon
telefon dinleme
telefon dinleme programı