You Are Here: Home » Κεντρικα Νεα » Κακή αρχή Πατούλη – Χαμηλά ο πήχης για τον Πειραιά

Κακή αρχή Πατούλη – Χαμηλά ο πήχης για τον Πειραιά

Κακή αρχή Πατούλη – Χαμηλά ο πήχης για τον Πειραιά

Λίγες μέρες μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων των αυτοδιοικητικών εκλογών, στην Περιφερειακή Ενότητα Πειραιά επικρατούσε προβληματισμός. Η πρωτιά της Σταυρούλας Αντωνάκου, που ήταν αναμενόμενη λόγω της προώθησης της υποηφιότητάς της από τον Βαγγέλη Μαρινάκη, δεν άφηνε περιθώρια αισιοδοξίας. Ο ορισμός της ως Αντιπεριφερειάρχη, στη θέση δηλαδή, του επιτυχημένου Γιώργου Γαβρίλη, ήταν δεδομένος. Αλλωστε αυτή ήταν και η συμφωνία. Ο πρώτος σε ψήφους, θα έπαιρνε και το αξίωμα. Οπως συμβαίνει και με τις φωτογραφικές διατάξεις στις αδιαφανείς διαγωνιστικές διαδικασίες.

Ας μην έχουμε αυταπάτες. Η κα Αντωνάκου είναι ένα ακόμη πρόσωπο που διορίστηκε από τον ιδιοκτήτη του Ολυμπιακού σε μια θέση που θέλει γνώσεις και προσόντα. Που θέλει οξυδέρκεια, εμβρίθεια, ικανότητες. Η θητεία της στον ΟΠΑΝ πέρα από τα θέματα αθλητικού ενδιαφέροντος, ολοκληρώθηκε με αρνητικό πρόσημο.

Θα μπορούσε κάλλιστα η κα Αντωνάκου να είναι μία από τις εντεταλμένες συμβούλους της περιφέρειας στον τομέα του Αθλητισμού ως παλιά Ολυμπικονίκης. Είναι βέβαιο πως η προσφορά της θα ήταν σημαντική.

Ο ορισμός της όμως, στη θέση της Αντιπεριφερειάρχη την αδικεί, αφού η σύγκριση τόσο με τον Γιώργο Γαβρίλη όσο και με τον επίσης, επιτυχημένο Στέφανο Χρήστου, είναι αναπόφευκτη. Αδικεί όμως, και τους άλλους συνυποψηφίους της που εκλέχτηκαν και διαθέτουν τα προσόντα, αλλά δεν έχουν τις πλάτες του Βαγγέλη Μαρινάκη αλλά…. πρωτίστως αδικεί τον Πειραιώτη.

 

 

 

 

 

 

© 2011 Έν Πειραιεί Powered By Webproviders.gr

Scroll to top
casus telefon
telefon dinleme programı
telefon dinleme
casus telefon
telefon dinleme
telefon dinleme programı