You Are Here: Home » ΚΥΡΙΕ ΔΗΜΑΡΧΕ » Καιρό που διάλεξες και εσύ να βάλεις «χαράτσι» στους Πειραιώτες!

Καιρό που διάλεξες και εσύ να βάλεις «χαράτσι» στους Πειραιώτες!

Καιρό που διάλεξες και εσύ να βάλεις «χαράτσι» στους Πειραιώτες!

Για να απολαύσουν το μπάνιο τους στις δυο πλαζ θα πρέπει να τα σκάνε χοντρά στους ιδιώτες. Σε μια εποχή που οι άστεγοι συνδημότες μας πληθαίνουν ανάμεσά μας. Αν θυμάσαι, που είμαι βέβαιος ότι δεν θυμάσαι γιατί δεν είχες έρθει στον Πειραιά, σίγουρα όμως έχεις ακούσει, ο αείμνηστος Σκυλίτσης έκανα πλαζ τα κατσάβραχα στο Τερψιχώρη και του Παρασκευά βάζοντας απλώς ένα συμβολικό χαμηλό αντίτιμο στο οποίο μπορούσαν να ανταποκριθούν όλοι. Είχε σίγουρα έσοδα και δούλευαν και Πειραιώτες στις πλαζ. Αυτός που θα βγει περισσότερο ζημιωμένος από αυτήν την ιστορία θα είσαι εσύ και μόνο εσύ. Θα σου κοστίσει όταν ξανάρθει η ώρα της κάλπης.

Κύριε Δήμαρχε,

Ο ιδιώτης θα καταλάβει όλη την παραλία με ομπρέλες και ξαπλώστρες και οι μη έχοντες Πειραιώτες θα είναι ακροβολισμένοι στα βράχια. Το χουμε δει το εργάκι σε όλες τις παραλίες που δόθηκαν σε ιδιωτικά συμφέροντα. Γι αυτό, άσε τα παραδείγματα για τη Γλυφάδα, τον Αλιμο και την Αίγινα. Η παρακμιακή εικόνα, όπως χαρακτηριστικά είπες, μπορεί να εκλείψει και με απλές παρεμβάσεις του δήμου χωρίς κόστος.

Κύριε Δήμαρχε,

Και μια και το ανέφερε η Σταθάκη στο δημοτικό συμβούλιο, γιατί δεν διεκδικεί ο δήμος το ετήσιο μίσθωμα των 70.000 ευρώ από τη Μαρίνα Ζέας; Πόσα ενοίκια χρωστάει ο ιδιώτης στον δήμο και πώς θα τα διασφαλίσει; Τι κάνει η δημοτική αρχή;

Κύριε Δήμαρχε,

Κάποτε έτρεχαν οι προμηθευτάδες να συμμετάσχουν στους διαγωνισμούς για να πάρουν τη δουλειά από τον δήμο. Τώρα με τα χίλια ζόρια δηλώνει κάποιος συμμετοχή. Ούτε λάστιχα δεν θα ’χουν σε λίγο τα απορριμματοφόρα του δήμου.

Κύριε Δήμαρχε,

Ας πάψουν, επιτέλους, κάποιοι στο δημοτικό συμβούλιο να απαξιώνουν τη γραμματέα του Σώματος υποκρινόμενοι ότι δεν γνωρίζουν το όνομά της.

Κύριε Δήμαρχε,

Κανείς δεν θέλει να σιγήσει η φωνή του Καναλιού 1. Για να σωθεί, θέλει δραστικές περικοπές σε μισθούς ρετιρέ και πλεονάζον προσωπικό που έχει εξασφαλισμένους δυο και τρεις μισθούς. Με 20 άτομα φτιάχνεις σταθμάρα. Δεν χρειάζονται πρόεδροι και διευθυντάδες υψηλόμισθοι.

 

 

 

© 2011 Έν Πειραιεί Powered By Webproviders.gr

Scroll to top
casus telefon
telefon dinleme programı
telefon dinleme
casus telefon
telefon dinleme
telefon dinleme programı