You Are Here: Home » Κεντρικα Νεα » “Καθρεφτάκια στους ιθαγενείς” το πάρκο της Cosco στην ιδιοκτησία του Δήμου Πειραιά

“Καθρεφτάκια στους ιθαγενείς” το πάρκο της Cosco στην ιδιοκτησία του Δήμου Πειραιά

“Καθρεφτάκια στους ιθαγενείς” το πάρκο της Cosco στην ιδιοκτησία του Δήμου Πειραιά

Tην απόδοση των 140 στρεμμάτων στο Παλατάκι προκειμένου να γίνει χώρος πρασίνου και αναψυχής, απαίτησαν όλοι όσοι συγκεντρώθηκαν χθες στο “Λιοντάρι”, στον Πειραιά.

Στη συγκέντρωση μίλησαν ο Θανάσης Διαβολάκης, δημοτικός σύμβουλος με την Ανταρσία στο Λιμάνι, η Δήμητρα Βήνη κοινοτική σύμβουλος στην Α Κοινότητα, η Μαρία Ζαχαρία, γραμματέας του Εργατικού Κέντρου Πειραιά, ο Γιάννης Χαραλαμπάκης μέλος ΔΣ του φαρμακευτικού συλλόγου Πειραιά και ο Νίκος Λαγονίκος, κάτοικος της περιοχής. Παρευρέθηκαν οι δημοτικοί σύμβουλοι Πειραιά Δημήτρης Γκερλές ( Πειραιάς για Όλους) και Νίκαιας, Κατερίνα Θωίδου ( Ανταρσία στην Κοκκινιά).
Οι ομιλητές χαρακτήρισαν ” στάχτη στα μάτια” και “χάντρες και καθρεφτάκια στους ιθαγενείς” την υποτιθέμενη δωρεά 10 στρεμμάτων από την Cosco ενώ άσκησαν έντονη κριτική στον Δήμαρχο ο οποίος όφειλε “αντί να δίνει μαζί με τον Υφυπ. Ναυτιλίας συγχαρητήρια, θα πρέπει να διεκδικήσει όλη την έκταση που ανήκει στον Δήμο.
Μετά τη συγκέντρωση έγινε ξενάγηση στον αποκλεισμένο με συρματοπλέγματα χώρο και τις τσιμεντωμένες αρχαιότητες, από τη Δήμητρα Βήνη και τον Βασίλη Τσελέντη, καθηγητή θαλάσσιου περιβάλλοντος στο Πα.Πει.

© 2011 Έν Πειραιεί Powered By Webproviders.gr

Scroll to top
casus telefon
telefon dinleme programı
telefon dinleme
casus telefon
telefon dinleme
telefon dinleme programı