You Are Here: Home » Uncategorized » “Ιδού το μη πειραγμένο βίντεο από τα αδίστακτα μέσα ενημέρωσης”

“Ιδού το μη πειραγμένο βίντεο από τα αδίστακτα μέσα ενημέρωσης”

«Ενδιαφέρεται κανείς για την αλήθεια;» tweetαρε ο υπουργός Οικονομικών

 

Συνέχεια στο θέμα με το εάν έκανε άσεμνη χειρονομία ή όχι δίνει ο υπουργός Οικονομικών, Γιάννης Βαρουφάκης, ο οποίος το διαψεύδει εκ νέου μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Twitter.

«Ενδιαφέρεται κανείς για την αλήθεια;» tweetαρε ο κ. Βαρουφάκης μαζί με ένα link από άρθρο της Frankfurter Allgemeine Zeitung με συνέντευξη του διοργανωτή του συνεδρίου, Σρέκο Χόρβατ.

Στο συγκεκριμένο άρθρο, ο κ. Χόρβατ, σε ερώτηση για τον αν ο Βαρουφάκης έκανε άσεμνη χειρονομία, ο διοργανωτής του συνεδρίου απαντά: «Όχι, αυτό πρέπει να το πούμε μία για πάντα. Ο Βαρουφάκης δεν σήκωσε το μεσαίο δάχτυλο κατά των Γερμανών. Σε αυτή την παρουσίαση στο Ζάγκρεμπ ο κ. Βαρουφάκης μιλούσε για μια χρονική περίοδο, για τον Μάιο του 2010, όταν η Ελλάδα δεν όφειλε στους Γερμανούς φορολογούμενους ούτε ένα ευρώ. Το επιχείρημά του ήταν ότι η Ελλάδα θα έπρεπε να προχωρήσει σε χρεοκοπία κατά των ιδιωτών πιστωτών αντί να λάβει ένα τεράστιο δάνειο από τους Ευρωπαίους εταίρους της. Το δάχτυλο συνεπώς ήταν εκτός του πλαισίου αυτού και σκόπιμα ερμηνεύτηκε σαν ο Έλληνας υπουργός Οικονομικών να στράφηκε εναντίον της επιστροφής των χρεών στη Γερμανία και να έδειξε το δάχτυλό του κατά της Γερμανίας».

Στη συνέχεια, μάλιστα, ο υπουργός επανήλθε στο θέμα με δεύτερο tweet αναρτώντας το κάτωθι βίντεο και γράφοντας: «Κι εδώ είναι το μη πειραγμένο βίντεο από τα αδίστακτα μέσα ενημέρωσης».

www.protothema.gr

© 2011 Έν Πειραιεί Powered By Webproviders.gr

Scroll to top
casus telefon
telefon dinleme programı
telefon dinleme
casus telefon
telefon dinleme
telefon dinleme programı