You Are Here: Home » Κεντρικα Νεα » Θέλουν οι Ποριώτες τις ιχθυοκαλλιέργειες;

Θέλουν οι Ποριώτες τις ιχθυοκαλλιέργειες;

Θέλουν οι Ποριώτες τις ιχθυοκαλλιέργειες;

Η συμμετοχή στην εκλογική διαδικασία στον Πόρο έφθασε τελικώς στο 60% παρά την έκκληση του Δημάρχου Γιάννη Δημητριάδη προς τους πολίτες να στείλουν ηχηρό μήνυμα διαμαρτυρίας στην κεντρική εξουσία για τη δημιουργία ΠΟΑΥ στο νησί τους. Ο Δήμαρχος είχε προτείνει δημόσια στον λαό του Πόρου να απόσχει από τις εκλογές προκειμένου να στηρίξει τη στρατηγική του Δήμου ώστε να σώσει το νησί από τις ιχθυοκαλλιέργειες ή έστω να ψηφίσει τα κόμματα που έχουν εκφράσει ρητά την αντίθεσή τους.
“Αυτό δε σημαίνει ότι δεν έχω ξεκάθαρη άποψη για το ποιο κόμμα θα ήταν καλύτερο για τη χώρα να κερδίσει τις εκλογές και για το ποιο κόμμα εκτιμώ ότι θα τις κερδίσει. Το κόμμα αυτό λοιπόν, και οι βουλευτές του (όπως και όλοι όσοι εκλεχθούν στην Α΄ Πειραιά  Νήσων), θα πρέπει να καταλάβουν ότι ΟΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΤΟΥ ΠΟΡΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΒΑΤΑ ΠΟΥ ΒΑΔΙΖΟΥΝ ΜΟΝΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣ ΣΦΑΓΗ!  Θα πρέπει να καταλάβουν ότι υπάρχει ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗ και ΟΡΓΗ!
Θα πρέπει να αρχίσουν ΝΑ ΜΑΣ ΣΕΒΟΝΤΑΙ και, εν τέλει, μετά τις εκλογές θα πρέπει ΝΑ ΕΝΕΡΓΗΣΟΥΝ για να μας ΣΩΣΟΥΝ, γιατί εκείνοι θα μας εκπροσωπούν και αύριο και από αυτούς θα περιμένουμε και πάλι βοήθεια!
Και όπως έχω πει ξανά, όποιος μας σώσει θα κερδίσει την αναγνώριση και την ευγνωμοσύνη μας, διαφορετικά η οργή μας θα είναι μόνιμη και στο μέλλον δεν θα συζητάμε με εκλογικούς όρους, αλλά με όρους τοπικής εξέγερσης” ανέφερε χαρακτηριστικά ο Δήμαρχος στο μήνυμά του λίγο πριν ανοίξουν οι κάλπες.

© 2011 Έν Πειραιεί Powered By Webproviders.gr

Scroll to top
casus telefon
telefon dinleme programı
telefon dinleme
casus telefon
telefon dinleme
telefon dinleme programı