You Are Here: Home » ΝΑΥΤΙΛΙΑ » Η Celestyal Cruises στο λιμάνι του Βόλου με τη νέα κρουαζιέρα «Εκλεκτό Αιγαίο»

Η Celestyal Cruises στο λιμάνι του Βόλου με τη νέα κρουαζιέρα «Εκλεκτό Αιγαίο»

Η Celestyal Cruises στο λιμάνι του Βόλου με τη νέα κρουαζιέρα «Εκλεκτό Αιγαίο»

H Celestyal Cruises ανακοινώνει μια ξεχωριστή ευκαιρία επίσκεψης «εκλεκτών» προορισμών με τη νέα κρουαζιέρα 7 διανυκτερεύσεων «Εκλεκτό Αιγαίο», που για μία μοναδική, πρώτη φορά θα έχει αφετηρία της το λιμάνι του Βόλου στις 22 Νοεμβρίου με προορισμό το Ηράκλειο, τη Σαντορίνη, τη Μύκονο, τον Πειραιά, την Κωνσταντινούπολη και το Τσανάκαλε της Τουρκίας.

Πιο συγκεκριμένα, το κρουαζιερόπλοιο Celestyal Crystal θα αναχωρήσει από το λιμάνι του Βόλου, για πρώτη φορά, την Παρασκευή 22 Νοεμβρίου, ενώ συνολικά η νέα αυτή «εκλεκτή» κρουαζιέρα θα πραγματοποιεί κάθε Παρασκευή, ήδη από τις 25 Οκτωβρίου και για τις επόμενες πέντε Παρασκευές, προσεγγίσεις στο λιμάνι του Βόλου, έξι συνολικά μέσα στο 2019. Το 2020 είναι προγραμματισμένες εννέα προσεγγίσεις στο συγκεκριμένο λιμάνι με την κρουαζιέρα «Εκλεκτό Αιγαίο».

Η βραβευμένη Celestyal all inclusive εμπειρία συνεχίζεται και σε αυτήν την κρουαζιέρα, συμπεριλαμβάνοντας σε ένα συνολικό αντίτιμο πακέτα απεριόριστης κατανάλωσης ποτών, όλα τα γεύματα εν πλω, πλούσιο πρόγραμμα ψυχαγωγίας, επιλεγμένες εκδρομές, λιμενικά τέλη, χρεώσεις υπηρεσιών και τα φιλοδωρήματα.

 

 

 

 

© 2011 Έν Πειραιεί Powered By Webproviders.gr

Scroll to top
casus telefon
telefon dinleme programı
telefon dinleme
casus telefon
telefon dinleme
telefon dinleme programı