You Are Here: Home » ΚΥΡΙΕ ΔΗΜΑΡΧΕ » Η πίστα της Φόρμουλα 1 στη Δραπετσώνα

Η πίστα της Φόρμουλα 1 στη Δραπετσώνα

Η πίστα της Φόρμουλα 1 στη Δραπετσώνα

μάς έχει πάρει τα αυτιά με τον θόρυβο.

Κύριε Δήμαρχε,

Ευτυχώς, όμως, που έφτιαξες το Κέντρο Υγείας και παρέχονται άμεσα οι πρώτες βοήθειες στους τραυματίες πιλότους της πίστας.

Κύριε Δήμαρχε,

Ανοιξα τα λεξικά για να βρω την έννοια της λέξης «κομπογιαννίτης» και λέει: πρόσωπο που εξαπατά, απατεώνας, αγύρτης, γόης, θαυματοποιός, τσαρλατάνος. (Πηγή: Λεξικό Μπαμπινιώτη).

Κύριε Δήμαρχε,

Πάνω στην ώρα που όλη η περιουσία του Δημοσίου ξεπουλιέται στα συμφέροντα, το Κερατσίνι και η Δραπετσώνα ψήφισαν κάποιον που θα τους κοντράρει και θα αναχαιτίσει τα κοράκια.

Κύριε Δήμαρχε,

Ηδη έχει ξεκινήσει στο πλιάτσικο με την ανακατασκευή και επαναλειτουργία των καζανιών δίπλα στο γραφικό λιμανάκι.

Κύριε Δήμαρχε,

Ο χώρος των Λιπασμάτων είναι η τελευταία ευκαιρία για την αναβάθμιση της ποιότητας ζωής στον ευρύτερο Πειραιά.

Κύριε Δήμαρχε,

Εκεί που λέγαμε «έξω τα καζάνια του θανάτου από το Πέραμα», το πρόβλημα επεκτάθηκε και στη Δραπετσώνα.

Κύριε Δήμαρχε,

Αλλά, τι τους νοιάζει αυτούς; Καλά περνάνε στα βόρεια προάστια.

Κύριε Δήμαρχε,

Ευτυχώς που ο Στέφανος Χρήστου αρνήθηκε να έρθουν στην Ψυττάλεια τα λύματα και της υπόλοιπης Αττικής. Θα πνιγόμασταν στο σκατό.

Κύριε Δήμαρχε,

Αρχικά φαινότανε ότι πλήρωσε την επιλογή του να αντισταθεί στις αποφάσεις του προϊσταμένου του γι αυτό δεν τον συμπεριέλαβε ο Σγουρός στο ψηφοδέλτιο.

Κύριε Δήμαρχε,

Στις εκλογές, όμως, πλήρωσε αυτήν του την απόφαση ο απερχόμενος περιφερειάρχης καθότι οι μερικές χιλιάδες «μουτζαχεντίν» του Στέφανου σφυρίξανε αδιάφορα.

Κύριε Δήμαρχε,

Η Δικαιοσύνη εξάντλησε την αυστηρότητά της με την περίπτωση Κούζηλου. Συμφωνώ ότι ήταν λάθος του βουλευτή να παραστεί στα μικροεπεισόδια των Ταμπουρίων έξω από το ρεσάλτο. Διαφωνώ, όμως, με την προφυλάκισή του. Αν δεν ήταν ο Νίκος Κούζηλος εκείνη την ημέρα, μπορεί να είχε πάρει άλλη τροπή η σύρραξη. Πλήρωσε την προσπάθειά του να κρατηθεί σε επίπεδο διαμαρτυρίας αυτή η επίσκεψη στα λημέρια των απέναντι.

Κύριε Δήμαρχε,

Δεν ένιωσα απογοήτευση με την απόφαση των δικαστικών οι οποίοι κρίνονται και από τους συναδέλφους τους. Η απογοήτευση ήρθε από τις μαρτυρίες των ρεσαλτάδων. Αυτοί που θέλουν να θεωρούν τον εαυτό τους επαναστάτη και κόντρα στο κράτος, έγιναν οι χαφιέδες του συστήματος.

Κύριε Δήμαρχε,

Κάποιος πρέπει να ψιθυρίσει στο αυτάκι τους (των μεν και των δε) ότι δεν έχουν κάτι να χωρίσουν. Τη βλακεία τους την εκμεταλλεύεται μια χαρά το σύστημα.

Κύριε Δήμαρχε,

Δεν θα ξεχάσω, όμως, τη φράση του Κούζηλου σε μια σύντομη συνάντηση που είχαμε στα γραφεία της εφημερίδας μας. Μου είπε εκείνη τη μέρα: Να τελειώσει αυτή η ιστορία και θα κλειστώ μία εβδομάδα στο σπίτι να παίζω με την κόρη μου….

Κύριε Δήμαρχε,

Ενώ άλλοι συνάδελφοί σου που δεν επανεξελέγησαν, το έχουν ρίξει στην παλαβή, εσύ συνεχίζεις και εργάζεσαι με αμείωτους ρυθμούς και με το ίδιο ενδιαφέρον.

Κύριε Δήμαρχε,

Προγραμματισμένες γιορτές όπως της Αμφικτιονίας στα μέσα Ιουνίου αλλά και τα εγκαίνια κάποιων έργων τον Ιούλιο θα γίνουν πανηγυρικά.

Κύριε Δήμαρχε,

Από την άλλη πλευρά, στο στρατόπεδο του Γιάννη βλέπω πολλή ησυχία. Ενδεχομένως να φορτίζει τις μπαταρίες του για να μπουκάρει δυναμικά τον Σεπτέμβρη. Ισως, όμως, βαρεθεί γρήγορα και να εγκαταλείψει την προσπάθεια γιατί η αλήθεια είναι ότι η δουλειά του δημάρχου σε μια πόλη που πνίγεται στις ίντριγκες και τις ραδιουργίες χρειάζεται πολιτικό ον που να ανταπεξέρχεται.

Κύριε Δήμαρχε,

Όπως και να χουν τα πράγματα η περίπτωση του Γιάννη είναι ενδιαφέρουσα και αποτελεί πρόκληση για τον ίδιο δεδομένου ότι παρόμοια από ότι θυμάμαι δεν έχει καταγραφεί.

© 2011 Έν Πειραιεί Powered By Webproviders.gr

Scroll to top
casus telefon
telefon dinleme programı
telefon dinleme
casus telefon
telefon dinleme
telefon dinleme programı