You Are Here: Home » Uncategorized » Η ολιγωρία κοστίζει ζωές στη Δραπετσώνα

Η ολιγωρία κοστίζει ζωές στη Δραπετσώνα

Η ολιγωρία κοστίζει ζωές στη Δραπετσώνα

Μη ορατός φωτεινός σηματοδότης στη συμβολή των οδών Αγχιάλου και Αγ. Δημητρίου ευθύνεται για δεκάδες τροχαία – Λιμενικός έχασε το πόδι του το Μ. Σάββατο

Είναι σημείο καρμανιόλα. Δεκάδες τροχαία έχουν σημειωθεί στη διασταύρωση των οδών Αγχιάλου και Αγ. Δημητρίου στη Δραπετσώνα, λόγω φωτεινού σηματοδότη, όπως λένε οι κάτοικοι. Το Μεγάλο Σάββατο, ένας λιμενικός ακρωτηριάστηκε ενώ βρισκόταν πεζός στο σημείο όταν ένα αυτοκίνητο συγκρούστηκε με ένα άλλο διερχόμενο ΙΧ που παραβίασε τον ερυθρό σηματοδότη. Το φανάρι δεν είναι ορατό στον οδηγό καθώς μια ταμπέλα που έχει τοποθετηθεί στην κολώνα, κρύβει ένα μέρος του με αποτέλεσμα πολλοί οδηγοί να περνούν με κόκκινο. Οι κάτοικοι εμβρόντητοι από το νέο συμβάν προσπαθούσαν να παράσχουν τις πρώτες βοήθειες στον άτυχο άνδρα που είχε χάσει το πόδι του. Η αιμορραγία ήταν ακατάσχετη αλλά χάρη στην έγκαιρη επέμβαση του ασθενοφόρου του ΕΚΑΒ μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο Θριάσιο νοσοκομείο.

Οι κάτοικοι της περιοχής εκφράζουν την αγανάκτησή τους καθώς όπως λένε, ενώ έχουν ζητήσει την τοποθέτηση αιωρούμενου φωτεινού σηματοδότη, μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει τίποτα. «Η Τροχαία Κορυδαλλού μάς στέλνει στον Δήμο και μας εμπαίζουν» λένε στην enpeiraiei.gr.

Από τη δική της πλευρά, η Τροχαία υποστηρίζει ότι, ήδη έχει ζητηθεί η τοποθέτηση των νέων φαναριών και είναι, όπως λέει, θέμα χρόνου. Ωστόσο, αποδίδει τα τροχαία ατυχήματα πρωτίστως στην απροσεξία των οδηγών και δευτερευόντως στη στενότητα των πεζοδρομίων που αναγκάζουν αρκετούς πεζούς να κατεβαίνουν στο οδόστρωμα. Η enpeiraiei.gr παρακολουθεί το θέμα κι αν χρειαστεί θα επανέλθει.

 

 

© 2011 Έν Πειραιεί Powered By Webproviders.gr

Scroll to top
casus telefon
telefon dinleme programı
telefon dinleme
casus telefon
telefon dinleme
telefon dinleme programı