You Are Here: Home » Κεντρικα Νεα » Η ζεύξη και οι επιπτώσεις στη Σαλαμίνα τέθηκαν στον Υπ.Υποδομών

Η ζεύξη και οι επιπτώσεις στη Σαλαμίνα τέθηκαν στον Υπ.Υποδομών

Η ζεύξη και οι επιπτώσεις στη Σαλαμίνα τέθηκαν στον Υπ.Υποδομών

Το θέμα της υποθαλάσσιας ζεύξης Περάματος – Σαλαμίνας αλλά και οι επιπτώσεις στα πλεονεκτήματα της νησιωτικότητας τέθηκαν κατά τη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Πειραιώς, στην οποία έλαβε μέρος ο υπουργός Μεταφορών και Υποδομών, Κώστας Καραμανλής. Τέθηκε ακόμα και η μελλοντική απασχόληση του στόλου των ferry boat που εκτελούν τα δρομολόγια της πορθμειακής γραμμής.

Ο υπουργός ανέφερε ότι, μέσα από έναν σοβαρό διάλογο, μπορούν να δοθούν απαντήσεις στα ερωτήματα που έχουν εγερθεί για ένα θέμα που θα προχωρήσει με ορίζοντα πενταετίας.

Θυμίζουμε ότι ο Δήμος έχει ζητήσει συγκεκριμένες προϋποθέσεις προκειμένου να αποδεχτεί το έργο, όπως ενίσχυση των υποδομών του νησιού (χωροταξικών, πολεοδομικών και συγκοινωνιακών) καθώς αναμένεται αύξηση των μόνιμων κατοίκων αλλά και μελέτη για τις κυκλοφοριακές επιπτώσεις.

Ωστόσο, παρά το γεγονός ότι ο Δήμος έχει θέσει με ξεκάθαρο τρόπο το πλαίσιο των προαπαιτούμενων, φαίνεται πως η κυβέρνηση προχωρά προκλητικώς στην υλοποίηση του σχεδιασμού της χωρίς να λαμβάνει υπόψη την επιβάρυνση που θα επέλθει.

© 2011 Έν Πειραιεί Powered By Webproviders.gr

Scroll to top
casus telefon
telefon dinleme programı
telefon dinleme
casus telefon
telefon dinleme
telefon dinleme programı