You Are Here: Home » ΑΡΘΡΑ - ΓΝΩΜΕΣ » Η επέλαση των Φράγκων για νέα σταυροφορία…

Η επέλαση των Φράγκων για νέα σταυροφορία…

Η επέλαση των Φράγκων για νέα σταυροφορία…

Του Βαγγέλη Παπαδόπουλου

papadopoulos.evag@gmail.com

Αυτά που έλεγα εδώ και πάρα πολλά χρόνια τόσο στα κείμενα μου όσο και στις τηλεοπτικές μου εκπομπές και αυτά που τα δύο τελευταία χρόνια επεσήμανα, ότι έρχονται σαν αναπόφευκτο αποτέλεσμα, δυστυχώς είναι πραγματικότητα. Χρειάστηκαν 35 χρόνια για να καταλάβει η πολιτική ηγεσία της χώρας- αν τελικά το κατάλαβε- και ο ελληνικός λαός, ότι οι δυνάμεις της Δύσης με οποιαδήποτε μορφή και με οποιοδήποτε τρόπο εξουσιάζουν την Ελλάδα και συνεχίζουν την ξενοκρατία από το 1821 και μετά.

Οι σημερινοί εκβιασμοί, οι ταπεινώσεις, οι ιταμές προσταγές και ο ξεδιάντροπος προσβλητικός τρόπος συμπεριφοράς των Μέρκελ-Σαρκοζί, όχι μόνο εις βάρος του ελληνικού λαού, αλλά απροκάλυπτα και προσωπικώς εις βάρος του Πρωθυπουργού της χώρας μας και των τριών πολιτικών αρχηγών που στηρίζουν την Κυβέρνηση, δεν είναι τίποτα άλλο παρά η διαχρονική αποικιοκρατική συμπεριφορά των χωρών της Δύσης, που για πολλούς αιώνες θέλουν να διαφεντεύουν και να έχουν υπόδουλη την Ελλάδα.

Έφτασαν στο ελεεινό κατάντημα, χτες βράδυ, όπως οι μαφιόζοι, όπως οι δήμιοι, να απειλούν με τελεσίγραφο τους Παπαδήμο, Παπανδρέου, Σαμαρά και Καρατζαφέρη ότι ο χρόνος της χώρας έναντι των δανειστών τελείωσε και ότι πρέπει να συμμορφωθούμε με τις εντολές τους! Και το τραγικό είναι ότι ουδείς εκ των πολιτικών αρχηγών και πολύ περισσότερο ο εντολοδόχος Πρωθυπουργός, δεν τόλμησαν να βγάλουν κιχ. Τέτοια ξεφτίλα!!! Και έφτασε σήμερα ο Γερμανός ευρωβουλευτής Χατζημαρκάκης να αποκαλύψει ευθέως στην εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη, ότι ουδείς Έλληνας πολιτικός, ως σήμερα, έθεσε το θέμα των γερμανικών αποζημιώσεων και του κατοχικού δανείου στις κατά καιρούς επαφές τους με την γερμανική κυβέρνηση, ύψους άνω του 1 τρις ευρώ!!!

Με ρωτούν τι είναι προτιμότερο: να υπογράψουμε τη σύμβαση ή να οδηγηθούμε στην χρεοκοπία; Το ερώτημα είναι επίπλαστο και σαθρό. Εκείνο που πρέπει να ρωτήσουν και στο οποίο πρέπει να απαντήσουμε είναι: υπάρχει πολιτικός ηγέτης που να θέλει να εμπνεύσει τον ελληνικό λαό να στρωθεί στη δουλειά και να προοδεύσει; Υπάρχει όραμα; Υπάρχει σχέδιο; Υπάρχει πρόγραμμα; Αν δεν υπάρχει η πολιτική βούληση της συστράτευσης όλων των δυνάμεων του έθνους να δουλέψουν μόνο για την Ελλάδα τότε όλες οι θυσίες θα πάνε χαμένες. Είτε έχουμε ευρώ είτε έχουμε δραχμή.

Υπογράφοντας σήμερα τη συμφωνία και τη δανειακή σύμβαση θα παραμείνουμε βεβαίως στην Ευρωπαϊκή Ένωση και θα ζούμε σε κατάσταση εξαθλίωσης, παρακολουθώντας την προδιαγεγραμμένη ελεγχόμενη χρεοκοπία της χώρας. Θα ζούμε με μισθούς πείνας, θα έχει καταρρεύσει όλο το κοινωνικό και εργασιακό οικοδόμημα και θα ισοπεδωθούν τα κεκτημένα ανθρώπινα δικαιώματα που κατακτήθηκαν με αγώνες και θυσίες. Το χρέος θα παραμένει στην ίδια και χειρότερη κατάσταση και θα επισείεται κατά περίπτωση το αγγλικό δίκαιο για εκποίηση του εθνικού πλούτου και της περιουσίας μας υπέρ των δανειστών μας. Η εθνική κυριαρχία και η αξιοπρέπεια μας θα έχουν εκμηδενιστεί και θα είμαστε ευάλωτοι στον διαμελισμό της χώρας.

Αν αρνηθούμε να υπογράψουμε και πούμε ΟΧΙ, τότε όπως υποστηρίζουν αρκετοί, θα πάμε σε ανεξέλεγκτη χρεοκοπία, θα ζήσουμε στιγμές Αργεντινής με απρόβλεπτες κοινωνικές εξελίξεις. Στην περίπτωση αυτή θα μπορούμε παρά τις δυσκολίες να κινηθούμε ακηδεμόνευτα και αν ανασκουμπωθούμε υπάρχει το ενδεχόμενο να ανασυνταχθούμε και να μπούμε σε τροχιά προόδου, όπως έγινε σε αρκετές περιπτώσεις.

Με τη δημοσιογραφική μου 50χρονη πείρα και με τις σοβαρές απόψεις πολλών ειδικών υποστηρίζω, ότι ένα ΟΧΙ προς την τρόικα και την Ε.Ε. κάτω από προϋποθέσεις, όχι μόνο δεν θα μας οδηγήσει σε χρεοκοπία αλλά αντίθετα θα αναγκάσει τους σημερινούς εκβιαστές μας να αναδιπλωθούν. Ένα ΟΧΙ σήμερα- και όχι αύριο- αυτομάτως το δικό μας πρόβλημα θα γίνει πρόβλημα των δανειστών μας και των δυτικών αφεντικών μας. Αυτοί πρέπει να το σκεφτούν. Πρώτα πρώτα ο Μπαράκ Ομπάμα θα πρέπει να σκεφτεί πως θα πάει σε εκλογές με μια χρεοκοπημένη Ελλάδα και πόσα θα πρέπει να πληρώσουν οι ΗΠΑ για τις ζημιές που θα υποστούν. Θα πρέπει να το σκεφτεί ο Νικολά Σαρκοζί που μας σηκώνει σήμερα το δάχτυλο, πώς θα πάει στις προεδρικές εκλογές και πώς θα διασώσει τις γαλλικές τράπεζες. Θα πρέπει να το σκεφτεί η Άγκελα Μέρκελ που έχει ξεσαλώσει τελείως γιατί έβαλε στο βρακί της την πολιτική ηγεσία της χώρας μας, αν η Ελλάδα χρεοκοπήσει και της ζητήσουμε να μας πληρώσει αυτά που μας χρωστάει από τον πόλεμο και τα λεφτά που κέρδισε τα τελευταία χρόνια από τις δουλειές που έκανε στη χώρα μας και από το τζόγο που έπαιξε εις βάρος του ελληνικού λαού. Εμείς μάθαμε να ζούμε στη φτώχια και μπορούμε να ξαναζήσουμε. Εμείς τους γαμήσαμε στον πόλεμο του ’40 και με την εθνική μας αντίσταση τους κάναμε να θυμούνται ακόμα το ρεζιλίκι που έπαθαν στον Γοργοπόταμο, στο Ρούπελ και στην Κρήτη. Αν θέλουν να πάρουν εκδίκηση για αυτά που έπαθαν στην κατοχή εδώ είμαστε να τα επαναλάβουμε για να δουν τι εστί βερίκοκο.

Το πρόβλημα όμως δεν είναι αυτό. Το δικό μας πρόβλημα είναι ότι δεν έχουμε έναν ηγέτη με αρχίδια να αντιτάξει ένα βροντερό ΟΧΙ να πάρει την ευθύνη στους ώμους του, να καλέσει σε συναγερμό όλους τους Έλληνες, να σαλπίσει προσκλητήριο στον απόδημο ελληνισμό και σε όλους τους πλούσιους εντός και εκτός της χώρας για να οδηγήσει την Ελλάδα σε ένα επίπεδο καλύτερο από το σημερινό.

Αν συνθηκολογήσουμε σήμερα η ξενοκρατία θα συνεχιστεί. Με το πιο σκληρό της πρόσωπο. Η Ευρωπαϊκή Ένωση δεν είναι σήμερα η οντότητα που οραματίστηκαν ο Μανέ και ο Σουμάν μετά το 2ο Παγκόσμιο Πόλεμο για μια ενωμένη Ευρώπη της ελευθερίας της ειρήνης, της ισότητας και της αλληλεγγύης. Η σημερινή Ευρωπαϊκή Ένωση δεν είναι επίσης η οντότητα εκείνη μιας ανώνυμης εταιρείας που όλα τα μέλη της να είναι ισότιμα. Γαλλία και Γερμανία, ιδίως αυτοί μετέτρεψαν την Ευρωπαϊκή Ένωση σε ομόρρυθμη εταιρεία για να κάνει κουμάντο ένας ή δύο!!! Πού είναι ο πρόεδρος της Ε.Ε.; Πού είναι ο Πρόεδρος της Κομισιόν; Πού είναι τα ευρωπαϊκά όργανα; Πού είναι το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο; Τρίχες! Κουμάντο στην εταιρεία κάνει η Μέρκελ. Δηλαδή το 4ο Ράιχ. Όλα τα άλλα είναι απλώς οδοντόκρεμες. Και το δυστύχημα για την Ελλάδα είναι πως πρώτη φορά ο Πρωθυπουργός της χώρας και οι πολιτικοί αρχηγοί, δεν συνομιλούν ισοτίμως με τους ομολόγους της Ευρωπαϊκής Ένωσης, σε πολιτικό επίπεδο, αλλά δέχονται ως υποτελείς όχι για διάλογο αλλά για να δέχονται εντολές από υπαλλήλους τρίτης κατηγορίας της ευρωπαϊκής γραφειοκρατίας. Θα μπορούσε να φανταστεί κανείς τον Κ. Καραμανλή ή τον Ανδρέα Παπανδρέου να συνδιαλέγονται για υψίστης σημασίας πολιτικά και οικονομικά θέματα με τους κλητήρες της Ευρώπης; Και όμως. Παπαδήμος, Παπανδρέου, Σαμαράς και Καρατζαφέρης αυτούς έχουν συνομιλητές. Τέτοιο κατάντημα.

Όποιος αγνοεί την Ιστορία και δεν διδάσκεται από αυτή είναι απερίσκεπτος και αφελής. Όσοι γνωρίζουν όμως την Ιστορία ξέρουν πολύ καλά ότι οι Κέλτες, οι Γότθοι, οι Ούνοι ήταν οι λαοί που έφτασαν μέχρι την Πελοπόνησσο για να μας κατακτήσουν. Ξέρουν πάρα πολύ καλά ότι οι Φράγκοι ενώθηκαν σε κρατική υπόσταση υπό τον Καρλομάγνο ο οποίος μας έδιωξε και μας ξερίζωσε από τις παροικίες που είχαμε στην Ιταλία. Γνωρίζουμε όλοι ότι οι τρεις μεγάλες δυνάμεις που μας βοήθησαν στην ναυμαχία του Ναυαρίνου την άλλη μέρα μάς ήρθαν ως κατακτητές στη θέση των Τούρκων. Γνωρίζουμε επίσης ότι είναι αυτοί που δολοφόνησαν τον Ιωάννη Καποδίστρια στην προσπάθεια του να δημιουργήσει ελληνικό κράτος και στη θέση του έστησαν ένα βαυαρικό μόρφωμα κρατικής υπόστασης το οποίο μας καταδυναστεύει και το οποίο ουδέποτε το αγάπησαν οι Έλληνες γιατί ήταν ξένο προς τον χαρακτήρα τους. Όσοι γνωρίζουμε την Ιστορία ξέρουμε ότι αυτοί οι δυτικοί μας σύμμαχοι μας οδήγησαν στη μικρασιατική εκστρατεία εναντίον της Τουρκίας και όταν φτάσαμε έξω από την Άγκυρα και η Γαλλία και η Ιταλία και η Γερμανία μας εγκατέλειψαν και μας άφησαν ακάλυπτους για να μας σφάξει ο Κεμάλ Ατατούρκ και να μας πετάξει ντροπιασμένους στη θάλασσα. Ακόμα και η Αγγλία μας εγκατέλειψε μένοντας μόνο στα λόγια, ενώ οι Μπολσεβίκοι διοχέτευσαν το χρυσάφι τους στον Κεμάλ για να βοηθήσουν το κίνημά του. Οι χιλιάδες πρόσφυγες που ήρθαν το 1922 στην Ελλάδα μετά τη μικρασιατική καταστροφή θυμούνται ακόμα ότι Γάλλοι, Ιταλοί και Γερμανοί ναύτες ήταν αυτοί που τους πετούσαν στη θάλασσα και τους έκοβαν τα χέρια για να μην μπουν στα καράβια τους και σωθούν. Και οι Πόντιοι που ξεριζώθηκαν από τα άγια χώματά τους γνωρίζουν πολύ καλά ότι Γερμανοί ήταν οι αρχιτέκτονες που οδηγούσαν τους Τούρκους εκτελεστές στη σφαγή τους.

Δεν τα γράφουμε όλα αυτά για να ξύσουμε πληγές, ούτε μας κατέλαβε εθνικιστική διέγερση. Αναφέρουμε μόνο τα ιστορικά γεγονότα από τα οποία κανείς μπορεί να βγάλει εύκολα τα συμπεράσματά του. Οι σημερινοί μας σύμμαχοι και εταίροι είναι οι απόγονοι των αιμοσταγών σταυροφόρων που το 1204 κατέλαβαν και κατέλυσαν τη Βυζαντινή Αυτοκρατορία, φονεύοντας, βασανίζοντας, βιάζοντας, κλέβοντας και λεηλατώντας τον ελληνισμό και τα υπάρχοντα του στο όνομα του Χριστού και ανοίγοντας το δρόμο στις ορδές των Οθωμανών που έγιναν αργότερα χωρίς κόπο κυρίαρχοι της αυτοκρατορίας μας.

Η τωρινή συμπεριφορά των δυτικών εταίρων μας είναι ίδια και χειρότερη. Και όχι μόνο δεν βρίσκεται κάποιος ηγέτης μας να τους στείλει στο διάβολο αλλά έχουμε και δύο από αυτούς που βραβεύτηκαν: ο Κωνσταντίνος Καραμανλής με το βραβείο Καρλομάγνου και ο Γιωργάκης Παπανδρέου με το γερμανικό βραβείο της ειλικρινείας και της εντιμότητας!!! Αυτή είναι η εθνική μας ξεφτίλα!!!

 

 

 

 

© 2011 Έν Πειραιεί Powered By Webproviders.gr

Scroll to top
casus telefon
telefon dinleme programı
telefon dinleme
casus telefon
telefon dinleme
telefon dinleme programı