You Are Here: Home » Κεντρικα Νεα » “Η Ελληνική Επανάσταση μία από τις πιο λαμπρές σελίδες του αγώνα των λαών”

“Η Ελληνική Επανάσταση μία από τις πιο λαμπρές σελίδες του αγώνα των λαών”

“Η Ελληνική Επανάσταση μία από τις πιο λαμπρές σελίδες του αγώνα των λαών”

Παρουσία του Αναπληρωτή Υπουργού Οικονομίας, Υποδομών, Ναυτιλίας και Τουρισμού, Θοδωρή Δρίτσα, οι εκδηλώσεις εορτασμού της ”25ης Μαρτίου 1821” στον Πειραιά Ο κος Δρίτσας, εκπροσώπησε την Κυβέρνηση στις εορταστικές εκδηλώσεις της Περιφερειακής Ενότητας Πειραιά για την Εθνική Επέτειο της Επανάστασης του ’21.

Ο κ. Δρίτσας αρχικά παρακολούθησε την επίσημη δοξολογία στον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδος Πειραιά χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Πειραιώς και Φαλήρου, κ.κ. Σεραφείμ. Στη συνέχεια κατέθεσε στεφάνι στον ανδριάντα του Γεώργιου Καραΐσκάκη στην Ακτή Τζελέπη και έπειτα παρευρέθηκε στην παρέλαση σχολείων, σωματείων, προσκόπων, φορέων και συλλόγων, καθώς και τμημάτων των Ενόπλων Δυνάμεων και του Λιμενικού Σώματος, παρουσία των Αρχών της πόλης του Πειραιά.

Μετά το τέλος των εκδηλώσεων ο Αναπληρωτής Υπουργός δήλωσε: ” Η Ελληνική Επανάσταση αποτελεί διεθνώς μία από τις πιο λαμπρές σελίδες του αγώνα των λαών, για ανεξαρτησία και ελευθερία. Στη διάρκεια των χρόνων, οι προκλήσεις για την κατοχύρωση των κεκτημένων του αγώνα αυτού υπήρξαν πολλές. Στις μέρες μας, οι προκλήσεις τίθενται με διαφορετικό τρόπο. Ωστόσο τα μηνύματα της Ελληνικής Επανάστασης αποτελούν τον οδηγό δράσης, στον διαρκή αγώνα του Ελληνικού λαού, για την κατοχύρωση και διεύρυνση της ανεξαρτησίας και της λαϊκής κυριαρχίας, για την παραγωγική ανασυγκρότηση της χώρας και διεύρυνση των δημοκρατικών κατακτήσεων του Ελληνικού λαού. ”

© 2011 Έν Πειραιεί Powered By Webproviders.gr

Scroll to top
casus telefon
telefon dinleme programı
telefon dinleme
casus telefon
telefon dinleme
telefon dinleme programı