You Are Here: Home » ΑΡΘΡΑ - ΓΝΩΜΕΣ » Η δική μας γαλάζια πατρίδα

Η δική μας γαλάζια πατρίδα

Η δική μας γαλάζια πατρίδα

Tου Δημήτρη Καπράνου – Από τα ΕΠΙΚΑΙΡΑ στην εφημερίδα ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ –

Εντάξει, δεν λέω, γελοιότητες είναι όλες αυτές οι τούρκικες μπαλαφάρες, οι χάρτες με τα “κατεχόμενα νησιά” και οι αρλούμπες που αραδιάζει κάθε αμόρφωτος και ανιστόρητος μεμέτης στο “μπανιστίρ-ντουλάπ” της πατρίδας του. Αλλά “λέγε-λέγε”, δεν ξέρεις τί μπορεί να γίνει με την διεθνή κοινή γνώμη, η οποία επίσης δεν είναι υποχρεωμένη να γνωρίζει Ιστορία, αλλά μπορεί να βλέπει και να ακούει τις αλητείες των Τουρκαλάδων.

Γι αυτό, λέω εγώ τώρα, μήπως θα πρέπει να κινηθούν και τα ελληνικά ΜΜΕ και να αρχίσουμε κι εμείς να δημοσιεύουμε χάρτες με τους οποίους να πληροφορούμε τον διεθνή παράγοντα ότι ΟΛΑ τα χώματα που σήμερα πατούν οι Τούρκοι είναι περισσότερο ελληνικά παρά δικά τους; Να δείχνουμε με γαλανόλευκα χρώματα την Ιωνία ολόκληρη, όλα εκείνα τα μέρη με τα ελληνικά ονόματα; Έφεσος, Αλικαρνασσός, Σμύρνη. Μουδανιά, Σπάρτη, Νίκαια, Κασταμονή, αλλά και Τραπεζούντα, Σαμψούντα, Κερασούντα, Ίμβρος, Τένεδος και, φυσικά, κορωνίδα η Κωνσταντινούπολη; Να ανατρέξουμε στην πραγματική και αληθινή Ιστορία και να δείχνουμε ότι δεν υπήρχαν ποτέ Τούρκοι στα εδάφη εκείνα, παρά μόνο όταν μαζεύτηκαν όλες οι φυλές των απανταχού κατσαπλιάδων από τα βάθη της Ασίας, καβάλησαν τα άλογα, μάζεψαν τα αντίσκηνα και άρχισαν να κατακτούν εδάφη και να σφάζουν τους αυτόχθονες; Να χρηματοδοτήσουμε μερικές διεθνείς κινηματογραφικές παραγωγές με θέμα την γενοκτονία των Ποντίων, την σφαγή της Σμύρνης και όλες τις τουρκικές θηριωδίες; Να θυμίζουμε ότι οι Τούρκοι έμαθαν να πλένονται και να κόβουν τα νύχια τους μόνο όταν είδαν πώς ζούσαν οι Έλληνες της Ιωνίας; Να θυμίσουμε την σφαγή της Χίου και των Ψαρών; Να φτιάξουμε μια όμορφη κωμωδία με τίτλο “Μάλτα γιοκ”; Να προβάλουμε τα “Σεπτεμβριανά” του 1955 με φινάλε τον Μεντερές και τον Ζορλού να κρέμονται στην αγχόνη; Να φτιάξουμε μια υπερπαραγωγή για την εισβολή στην Κύπρο, για τους βιασμούς, τις δολοφονίες, για την εν ψυχρώ εξόντωση των αιχμαλώτων πολέμου Ελλήνων; Όρεξη (και χρήμα) να έχουμε και μπορούμε να τους τρελάνουμε στην προπαγάνδα. Διότι, αν δεν το έχουμε καταλάβει, οι Τουρκαλάδες έχουν αρχίσει ένα βιολί χειρότερο από του Πούτιν με την Ουκρανία. Κάθε τόσο βγαίνουν και μιλάνε για “γαλάζια πατρίδα” βάφοντας τούρκικα τα ελληνικά νησιά. Τούρκικη η Κως, η πατρίδα του Ιπποκράτη! Ρε άϊ σιχτίρ παλιόμουτρα! Τούρκικη η Χίος, η πατρίδα του Ομήρου! Ρε αϊ να χαθείτε, ληστές του κερατά!Αλλά τί να λέμε τώρα; Εδώ, οι ζάπλουτοι “καναλάρχες” της συμφοράς, αντί να χρηματοδοτούν ελληνικές παραγωγές, αγοράζουν τούρκικα σήριαλ και συνεργάζονται με τους Ατζούνηδες!

Ντροπή, ρε! Λίγη τσίπα να είχατε, θα παίζατε κάθε μέρα τη “Σμύρνη μου αγαπημένη” της Ντενίση κι όχι τις τούρκικες αρλούμπες!

© 2011 Έν Πειραιεί Powered By Webproviders.gr

Scroll to top
casus telefon
telefon dinleme programı
telefon dinleme
casus telefon
telefon dinleme
telefon dinleme programı