You Are Here: Home » Κεντρικα Νεα » Η αποθήκη που έγινε Δημοτικό γυμναστήριο στον ΑγΙ. Ρέντη

Η αποθήκη που έγινε Δημοτικό γυμναστήριο στον ΑγΙ. Ρέντη

Η αποθήκη που έγινε Δημοτικό γυμναστήριο στον ΑγΙ. Ρέντη

Μια αποθήκη μετατράπηκε σ’ένα σύγχρονο Δημοτικό γυμναστήριο με στόχο να καλύψει την ανάγκη για άθληση στη δημοτική ενότητα Αγ.Ι. Ρέντη.   Ήδη στον Δήμο Νίκαιας-Αγ.Ι. Ρέντη λειτουργούν συνολικά 7 υπαίθρια γυμναστήρια και στην πλατεία Χαλκηδόνας (Νίκαια) ένα κλειστό. Τα εγκαίνια του νέου γυμναστηρίου πραγματοποιήθηκαν την Δευτέρα 25 Φεβρουαρίου. Πρόκειται για ένα χώρο 230 τμ που περιλαμβάνει σύγχρονα μηχανήματα εκγύμνασης και μυϊκής ενδυνάμωσης.

Ο Δήμαρχος Νίκαιας- Αγ.Ι. Ρέντη Γιώργος Ιωακειμίδης επισημαίνει:

«Με στόχο να θέσουμε την πόλη μας σε μια σταθερή τροχιά ανάπτυξης σε όλους τους τομείς που αφορούν στην ποιότητα ζωής των κατοίκων, προχωρήσαμε στην ίδρυση Δημοτικού γυμναστηρίου στον Αγ.Ι. Ρέντη. Με σχεδιασμό ,προγραμματισμό και με την ουσιαστική συμβολή της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Νίκαιας- Αγ.Ι. Ρέντη, καταφέραμε να μετατρέψουμε μια αποθήκη σ’ένα «στολίδι» για την πόλη. Ήδη από το καλοκαίρι είχαν σταματήσει να λειτουργούν τα γυμναστήρια στον Αγ.Ι. Ρέντη και έπρεπε να καλύψουμε αυτή την επιτακτική ανάγκη για άθληση. Δεν θα σταματήσουμε να προσπαθούμε για το καλύτερο και περιμένουμε από τους δημότες μας να αγκαλιάσουν και αυτό το έργο με αγάπη και φροντίδα».

Διαδικασίες εγγραφήςΑπαραίτητα δικαιολογητικά

Πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης, Αντίγραφο αστυνομικής ταυτότητας, πρόσφατο λογαριασμό ΔΕΚΟ, ιατρική βεβαίωση, (1) έγχρωμη φωτογραφία. Η πληρωμή γίνεται μόνο ηλεκτρονικά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.

Η ετήσια συνδρομή για κατοίκους/δημότες ανέρχεται στα 20 €

 

 

 

© 2011 Έν Πειραιεί Powered By Webproviders.gr

Scroll to top
casus telefon
telefon dinleme programı
telefon dinleme
casus telefon
telefon dinleme
telefon dinleme programı