You Are Here: Home » ΒΟΥΛΗ-ΚΟΜΜΑΤΑ » “Η Αντιτρομοκρατική κατέγραφε παράνομα τη δίκη στον Κορυδαλλό!”

“Η Αντιτρομοκρατική κατέγραφε παράνομα τη δίκη στον Κορυδαλλό!”

“Η Αντιτρομοκρατική κατέγραφε παράνομα τη δίκη στον Κορυδαλλό!”

Καταγγελία της Χρυσής Αυγής που κάνει λόγο και για βρώμικο παρασκήνιο με ανώνυμους ψευδομάρτυρεςΟπως καταγγέλλει η Χρυσή Αυγή η δίκη στις γυναικείες φυλακές Κορυδαλλού διεκόπη χθες, καθώς παράγοντες του Δικαστηρίου αντελήφθησαν ότι αστυνομικοί της Αντιτρομοκρατικής κατέγραφαν παράνομα όλους τους διαλόγους που λάμβαναν χώρα εντός της αίθουσας. “Η καταγραφή δεν έπαυε ούτε στα διαλείμματα και κάλυπτε ακόμα και τα μικρόφωνα των συνηγόρων υπεράσπισης. Κλιμάκιο της Αντιτρομοκρατικής βρισκόταν στον χώρο για να κάνει χρήση του συστήματος επικοινωνίας με τους ανώνυμους ψευδομάρτυρες. Στην πραγματικότητα όμως, αποστολή του ήταν να καταγράφει παράνομα όλες τις συζητήσεις μεταξύ των προσώπων που βρίσκονταν εντός της δικαστικής αίθουσας. Οι εν λόγω αστυνομικοί υπάλληλοι “καρφώθηκαν” όταν έθεσαν σε λειτουργία την… ανοιχτή συνομιλία της συσκευής και ο ήχος του τηλεφώνου ακούστηκε σε όλο το δικαστήριο!

Η Πρόεδρος του Δικαστηρίου ζήτησε από τους εν λόγω αστυνομικούς να πάψει άμεσα η καταγραφή. Οι ίδιοι κλήθηκαν να καταθέσουν ενόρκως τι συμβαίνει και επιχείρησαν “να μαζέψουν τα ασυμμάζευτα” λέγοντας πως έγινε… τεχνικό λάθος, ότι δεν κατέγραφαν την διαδικασία και ότι οι ανώνυμοι ψευδομάρτυρες δεν είχαν την δυνατότητα να παρακολουθούν την εξέλιξη της δίκης.

Το παραπάνω βαρυσήμαντο συμβάν βάζει βόμβα στην ακροαματική διαδικασία. Ως γνωστόν, οι μάρτυρες κατηγορίας απαγορεύεται να παρακολουθούν την εξέλιξη της δίκης και να έχουν γνώση των καταθέσεων των λοιπών μαρτύρων. Αυτή η βασική αρχή της δίκαιης δίκης καταστρατηγήθηκε απόλυτα με τις παράνομες καταγραφές και μεταδόσεις της Αντιτρομοκρατικής.

Οι συνήγοροι υπεράσπισης θα αντιμετωπίσουν με κάθε νόμιμο μέσο όλες αυτές τις πρωτοφανείς παρανομίες, που λαμβάνουν χώρα σε μία δίκη, που έχει ήδη μετατραπεί σε παρωδία με αλλοιωμένες φωνές ψευδομαρτύρων και συστήματα υποκλοπών και παρακολουθήσεων” καταλήγει η ανακοίνωση.

 

 

 

© 2011 Έν Πειραιεί Powered By Webproviders.gr

Scroll to top
casus telefon
telefon dinleme programı
telefon dinleme
casus telefon
telefon dinleme
telefon dinleme programı