You Are Here: Home » Κεντρικα Νεα » Ηττα της ΟIL ONE – Απερρίφθη η αγωγή της κατά του Δημάρχου Κερατσινίου-Δραπετσώνας

Ηττα της ΟIL ONE – Απερρίφθη η αγωγή της κατά του Δημάρχου Κερατσινίου-Δραπετσώνας

Ηττα της ΟIL ONE – Απερρίφθη η αγωγή της κατά του Δημάρχου Κερατσινίου-Δραπετσώνας

Το Πολυμελές Πρωτοδικείο Πειραιά με απόφασή του απέρριψε την αγωγή της OIL ONE κατά του Δημάρχου Κερατσινίου-Δραπετσώνας, Χρήστου Βρεττάκου. Η εταιρεία ζητούσε την προσωποκράτηση του Δημάρχου για ένα έτος και χρηματική αποζημίωση 500.000€ κατηγορώντας τον για συκοφαντική δυσφήμιση.

«Η πρόθεση της εταιρείας ήταν προφανής. Στόχος της ήταν η τρομοκράτηση των ανθρώπων της πόλης που διεκδικούν το δικαίωμα να ζουν σε ένα περιβάλλον χωρίς ρύπανση και δυσοσμία. Το μήνυμα ήταν σαφέστατο «Μη μιλάτε, μην διεκδικείτε, μην αγωνίζεστε γιατί θα έχετε συνέπειες» τόνισε σε δήλωσή του ο Δήμαρχος.

«Αυτή η προσπάθεια έπεσε στο κενό. Η δικαστική απόφαση δικαιώνει την πόλη μας και μας δίνει δύναμη να συνεχίσουμε. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους συμπολίτες μου που με τη συμπαράστασή τους και τη μέρα της δίκης έξω και μέσα απ’ τη δικαστική αίθουσα έδειξαν ότι η πόλη δεν τρομοκρατείται και δε φιμώνεται» συνέχισε ο κος Βρεττάκος ευχαριστώντας τους νομικούς του Δήμου Κώστα Καραπαναγιώτη και Χρύσα Μυργιαλή αλλά και τον τέως Αντιπεριφερειάρχη Πειραιά Γιώργο Γαβρίλη «που μετέφεραν τη φωνή των δημοτών μέσα στο δικαστήριο και κατάφεραν να αποδομήσουν τα επιχειρήματα των εκπροσώπων της εταιρείας. Μετά από αυτή τη θετική εξέλιξη θα συνεχίσουμε με μεγαλύτερη ένταση την προσπάθειά μας για την άμεση μετεγκατάσταση των βιομηχανιών μέσα απ’ τα σπίτια μας» κατέληξε ο Δήμαρχος.

 

 

© 2011 Έν Πειραιεί Powered By Webproviders.gr

Scroll to top
casus telefon
telefon dinleme programı
telefon dinleme
casus telefon
telefon dinleme
telefon dinleme programı