You Are Here: Home » ΚΥΡΙΕ ΔΗΜΑΡΧΕ » Ηταν η πρώτη συνέντευξη Τύπου στο ηρωικό νησί

Ηταν η πρώτη συνέντευξη Τύπου στο ηρωικό νησί

Ηταν η πρώτη συνέντευξη Τύπου στο ηρωικό νησί

χωρίς την παρουσία του καλού φίλου και συνεργάτη Μίμη Ροκίδη. Ηταν αισθητή η απουσία του. Η χαρούμενη ένταση, το χιούμορ και η γνώση του γύρω από τα προβλήματα του νησιού, έλειπαν.

Κύριε Δήμαρχε,

Η συνέντευξη Τύπου κινήθηκε γύρω από νούμερα. Μεγάλα ποσά που υπήρχαν, δεν υπήρχαν, φαγώθηκαν, από ποιους και πότε; Ποιος ενδιαφέρεται στο νησί όταν το Κοινωνικό Παντοπωλείο δεν λειτουργεί; Οι δρόμοι είναι κατεστραμμένοι, η λεωφόρος Σαλαμίνος γεμάτη λάκκους, εμπόδια και σαμάρια. Ιπποκράτους και Αιαντείου χωρίς πεζοδρόμια. Δρόμοι χωρίς σήμανση και φωτισμό. Τα φανάρια αρρύθμιστα με απούσα την Τροχαία, χωρίς εισηγήσεις για μονοδρομήσεις και το λιγοστό προσωπικό να εργάζεται με ρυθμούς χελώνας διυλίζοντας τον κώνωπα και καταπίνοντας την κάμηλο.

Κύριε Δήμαρχε,

Μια δήμαρχος που δεν δέχεται τη δημόσια συζήτηση των προβλημάτων και το ξεκαθάρισμα των ρόλων επιτρέποντας να ασκείται παραθεσμική εξουσία από το στενό της περιβάλλον, δεν είναι ότι καλύτερο.

Κύριε Δήμαρχε,

Ούτε το κινητό σου δεν σηκώνεις να δώσεις μια πληροφορία και την άποψή σου στον δημοσιογράφο που σε καλεί. Αντί να βρίσκεσαι καθημερινά στα υπουργεία και να διεκδικείς, αντί να παρακολουθείς τα ευρωπαϊκά προγράμματα ΕΣΠΑ, ακολουθείς τα συνεργεία και επιβλέπεις προσωπικά την καθαριότητα σε βάρος της ουσιαστικής διοίκησης που μένει πίσω. Φυσικά η καθαριότητα βρίσκεται σε καλό επίπεδο, όχι όμως καλύτερο από τη θητεία Τσαβαρή ο οποίος ξημεροβραδιαζότανε στα υπουργεία αναζητώντας πόρους.

 

 

 

 

© 2011 Έν Πειραιεί Powered By Webproviders.gr

Scroll to top
casus telefon
telefon dinleme programı
telefon dinleme
casus telefon
telefon dinleme
telefon dinleme programı