You Are Here: Home » ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ » Εφηβος έριξε 6χρονο αγόρι από τον 10ο όροφο γκαλερί στο Λονδίνο

Εφηβος έριξε 6χρονο αγόρι από τον 10ο όροφο γκαλερί στο Λονδίνο

Εφηβος έριξε 6χρονο αγόρι από τον 10ο όροφο γκαλερί στο Λονδίνο

Λονδίνο (CNN) Ένα 6χρονο αγόρι ενώ βρισκόταν μόλις λίγα μέτρα από τη μητέρα του, ένας 17χρονος φέρεται να τον πήρε και τον έριξε γρήγορα από τον 10ο όροφο στην γκαλερί τέχνης Tate Modern του Λονδίνου. Ο ύποπτος κατηγορήθηκε για απόπειρα δολοφονίας και σύντομα εμφανίστηκε στο Bromley Youth Court στο Λονδίνο την Τρίτη. Το όνομά του δεν μπορεί να αναφερθεί λόγω της ηλικίας του.
Το αγόρι το οποίο επισκέφθηκε την γκαλερί με την οικογένειά του, έπεσε περίπου 100 πόδια και προσγειώθηκε στην οροφή του πέμπτου ορόφου, όπως δήλωσε ο εισαγγελέας Sian Morgan στο δικαστήριο.Σύμφωνα με τον Morgan, το αγόρι βρίσκεται στο νοσοκομείο με αιμορραγία στον εγκέφαλό του και σπασίματα στη σπονδυλική στήλη, τα πόδια και τα χέρια του. Το δικαστήριο είπε ότι η ζωή του πιθανότατα σώθηκε εξαιτίας του τρόπου με τον οποίο η επιφάνεια του ορόφου μειώνεται.
“Το θύμα είχε πάει στην Tate με την οικογένειά του εκείνη την ημέρα και κοιτούσε πάνω από την πλευρά της πλατφόρμας προβολής του 10ου ορόφου απολαμβάνοντας τη θέα”, δήλωσε ο Morgan στο δικαστήριο. Το αγόρι έπειτα “περπάτησε λίγα μέτρα μακριά από τη μητέρα του” όταν ο κατηγορούμενος φέρεται ότι «το πήρε και το έριξε εξαιρετικά γρήγορα».
Την Τρίτη, η μητροπολιτική αστυνομία του Λονδίνου δήλωσε: “Το τραυματισμένο αγόρι παραμένει σε μια σταθερή αλλά κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο με την οικογένειά του, οι οποίοι εξακολουθούν να υποστηρίζονται από αξιωματικούς”.
Ο ύποπτος θα κρατηθεί σε κατάλυμα κράτησης νέων και έχει προγραμματιστεί να εμφανιστεί στο κεντρικό ποινικό δικαστήριο του Λονδίνου την Πέμπτη. Η υπεράσπιση δεν έκανε δήλωση κατά την προκαταρκτική ακρόαση της Τρίτης.
Το Tate Modern είναι το πιο δημοφιλές τουριστικό αξιοθέατο στο Ηνωμένο Βασίλειο το 2018, σύμφωνα με τον Σύνδεσμο Επισκεπτών Leading Visitor.

© 2011 Έν Πειραιεί Powered By Webproviders.gr

Scroll to top
casus telefon
telefon dinleme programı
telefon dinleme
casus telefon
telefon dinleme
telefon dinleme programı