You Are Here: Home » Κεντρικα Νεα » Ευνοϊκοί όροι στη ρύθμιση ληξιπρόθεσμων οφειλών προς τον Δήμο Πειραιά

Ευνοϊκοί όροι στη ρύθμιση ληξιπρόθεσμων οφειλών προς τον Δήμο Πειραιά

Ευνοϊκοί όροι στη ρύθμιση ληξιπρόθεσμων οφειλών προς τον Δήμο Πειραιά

Με ιδιαίτερα ευνοϊκούς όρους μπορούν οι δημότες Πειραιά να τακτοποιήσουν όλες τις οφειλές τους προς το Δήμο, με βάση νέα ρύθμιση που βρίσκεται ήδη σε ισχύ. Πρόκειται για μια ρύθμιση που δίνει ανάσα σε πολίτες και επιχειρήσεις που οφείλουν στο Δήμο, καθώς έχουν τη δυνατότητα να πληρώσουν σε δόσεις σημαντικά μικρότερο ποσό από αυτό που οφείλουν, με τη μείωση προστίμων και προσαυξήσεων. Σε περίπτωση μάλιστα που η εξόφληση γίνει εφάπαξ, διαγράφονται πλήρως τα πρόστιμα και οι προσαυξήσεις.

Με αφορμή την εφαρμογή της ρύθμισης οφειλών στο Δήμο Πειραιά ο Αντιδήμαρχος Προσόδων και Εμπορίου κ. Γιάννης Μελάς δήλωσε: «Η ρύθμιση αυτή είναι μεγάλη ευκαιρία για όλους όσοι χρωστούν στο Δήμο από μικρά μέχρι πολύ μεγάλα ποσά, καθώς θα μπορέσουν να τακτοποιήσουν τις οικονομικές υποχρεώσεις τους με ιδιαίτερα ευνοϊκούς όρους. Υπάρχει η δυνατότητα εξόφλησης σε δόσεις με ταυτόχρονη απαλλαγή σημαντικού μέρους προστίμων και προσαυξήσεων».

Η προθεσμία για υπαγωγή στη ρύθμιση λήγει στις 30/11/2014 και οι αιτήσεις υποβάλλονται στο Τμήμα Εισπράξεων του Δήμου Πειραιά, Δραγάτση 12, 2ος όροφος.

 

 

© 2011 Έν Πειραιεί Powered By Webproviders.gr

Scroll to top
casus telefon
telefon dinleme programı
telefon dinleme
casus telefon
telefon dinleme
telefon dinleme programı