You Are Here: Home » ΚΥΡΙΕ ΔΗΜΑΡΧΕ » Ετσι, όπως, τα ’πε η Ζωή είναι τα πράγματα.

Ετσι, όπως, τα ’πε η Ζωή είναι τα πράγματα.

Ετσι, όπως, τα ’πε η Ζωή είναι τα πράγματα.

Βγήκαν οι ταμπέλες από τα κτήρια και μοιάζουν σαν να είναι εγκαταλειμμένα. Οπου να ναι, όμως, θα τα εγκαταλείψουν κι αυτά, όπως εγκατέλειψαν οι εφοπλιστές τον Πειραιά μεταφέροντας τις ναυτιλιακές τους εταιρείες σε άλλες περιοχές. Αντί να δίνεις κίνητρα για να προσελκύεις την επιχειρηματικότητα κάνεις ότι περνάει από το χέρι σου για να την απομακρύνεις.

Κύριε Δήμαρχε,

Είναι καιρός να αλλάξεις συμβούλους. Σε μια εποχή γενικής ισοπέδωσης, δεν μπορείς να επαναφέρεις το μέτρο της ελεγχόμενης στάθμευσης. Καλά στα ’πε η Ελπίδα. Όλα τα χε η Μαργιορή, ο φερετζές της έλειπε.

Κύριε Δήμαρχε,

Ο φίλος μου ο Κυριάκος είπε ότι το Κανάλι 1 έχει 60 εργαζόμενους! Με τόσους εργαζόμενους όχι ένα, αλλά 6 ραδιόφωνα θα λειτουργούσαν. Πώς να μην είναι απλήρωτοι σήμερα και να μην έχουν ούτε τα προς το ζην;

Κύριε Δήμαρχε,

Οι γιορτές για τη Ναυμαχία ήταν οι λαμπρότερες όλων των εποχών. Όμως, οι εκκλησιασμοί και τα τρισάγια, όπως έχω ξαναγράψει, δεν ταιριάζουν στους αρχαίους προγόνους μας. Πίστευαν σε άλλο Θεό!

Κύριε Δήμαρχε,

Ασε τους σκελετούς στις ντουλάπες και ασχολήσου με τα προβλήματα που γιγαντώθηκαν επί των ημερών σου. Εχεις ανοίξει πολλά μέτωπα και σε αυτόν τον πόλεμο ο κερδισμένος δεν θα είσαι εσύ. Οσο πλησιάζουν οι εκλογές, ένας-ένας θα σε εγκαταλείπουν.

Κύριε Δήμαρχε,

Κάποιοι, μού φαίνεται, έχουν περάσει τον δήμο για τσιφλίκι τους. Εκμεταλλευόμενοι τις περιστάσεις και σε παρακάμπτουν για να διευκολύνουν τους φίλους τους εργολάβους να ξεφορτώνονται τα μπάζα τους. Αναφέρομαι στο μπάζωμα του ρέματος που αποφάσισαν κάποιοι ασυνείδητοι υπάλληλοι αδιαφορώντας για τον κίνδυνο που διατρέχουν όσοι περάσουν την ώρα μιας δυνατής νεροποντής. Περιμένουμε να δούμε τα αποτελέσματα της ΕΔΕ που ίσως σκέφτηκες να διατάξεις. Εκτός κι αν έχεις λόγους να μην το κάνεις…

Κύριε Δήμαρχε,

Ούτε κυβικό πλέον στο ρέμα, στο Κλειδί!

Κύριε Δήμαρχε,

Πολλές φορές έχω αναρωτηθεί. Εχουμε δικαστές; Ανεξάρτητους, εννοώ. Υπάρχουν εισαγγελείς; Που να ενεργούν με βάση τους νόμους και το Σύνταγμα εννοώ, και όχι κατόπιν παραγγελίας των εκάστοτε κυβερνώντων. Η απάντηση μάς δίνεται καθημερινά με όλα αυτά που βλέπουμε. Δυστυχώς, για τους Ελληνες, όλα ελέγχονται και κατευθύνονται. Μόνο στις χαμηλές βαθμίδες του δικαστικού σώματος συναντάς άξιους λειτουργούς.

Κύριε Δήμαρχε,

Με δυο μέτρα και δυο σταθμά δεν γίνεται διοίκηση. Θα το εισπράξεις στις εκλογές. Το άδικο και η αχαριστία, η αλαζονεία και καλάμι δεν συγχωρούνται.

 

 

© 2011 Έν Πειραιεί Powered By Webproviders.gr

Scroll to top
casus telefon
telefon dinleme programı
telefon dinleme
casus telefon
telefon dinleme
telefon dinleme programı