You Are Here: Home » ΚΥΡΙΕ ΔΗΜΑΡΧΕ » Εσύ μας ενημερώνεις ότι δεν θα αλλάξει το καθεστώς

Εσύ μας ενημερώνεις ότι δεν θα αλλάξει το καθεστώς

Εσύ μας ενημερώνεις ότι δεν θα αλλάξει το καθεστώς

των πάρκινγκ στο Μικρολίμανο. Μας λες ότι θα παραμείνουν χωρίς αντίτιμο, με ελεύθερη είσοδο για όλους τους Πειραιώτες μέχρι να ανεγερθεί το πολυώροφο πάρκινγκ δίπλα από τη βίλα Ζαχαρίου.

Κύριε Δήμαρχε,

Ο κος Αξαρλής του ΣΕΦ, όμως, μάς λέει άλλα. Θα υπάρξει, λέει, αντίτιμο και την εκμετάλλευση θα την έχει το Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.

Κύριε Δήμαρχε,

Αν αναζητούνται τρόποι να ερημοποιηθεί και το Μικρολίμανο, υπάρχουν πολλοί. Εσύ προτίθεσαι να συνδέσεις το όνομά σου;

Κύριε Δήμαρχε,

Οφείλεις να γνωρίζεις ότι επισκέπτες και καταστηματάρχες είναι αντίθετοι στην εκμετάλλευση του πάρκινγκ και στο χαράτσωμα των, για λίγη ώρα, επισκεπτών του Μικρολίμανου.

Κύριε Δήμαρχε,

Μπορεί να είσαι έμπειρος πολιτικός αλλά όλες αυτές οι πληγές που έχουν ανοιχτεί, χωρίς λόγο, στους Πειραιώτες, σε αυτή τη δύσκολη περίοδο, δεν θα είναι διαχειρίσιμες στις επόμενες δημοτικές εκλογές.

Κύριε Δήμαρχε,

Είσαι παλιά καραβάνα στην πολιτική και ξέρεις να χειρίζεσαι ορισμένες υποθέσεις. Αν και για την υπόθεση με το κτήριο του ΣΚΑΪ δεν τη χειρίστηκες σωστά αρχικώς, δίνοντας την εντύπωση ότι κάτι έχεις να κρύψεις.

Κύριε Δήμαρχε,

Αυτό που ήθελαν να μάθουν ξεκάθαρα οι Πειραιώτες είναι: αν πληρώνει ή όχι ΤΑΠ ο ιδιοκτήτης του μεγάρου του ΣΚΑΪ. Τελικώς από τις απαντήσεις που έδωσες, εκτεθειμένοι βγαίνουν (μάλλον) οι προκάτοχοί σου. Τι το βασάνιζες λοιπόν;

Κύριε Δήμαρχε,

Η συνάντησή σου με τον πρωθυπουργό τη δεδομένη στιγμή δεν σηματοδοτεί, όπως είπες, μια ελπιδοφόρα επανεκκίνηση για τον Πειραιά. Ας μην κοροϊδευόμαστε. Δεν λέω… Το ότι σε συνάντησε ο πρωθυπουργός με τόσα που ’χει στο κεφάλι του, δείχνει ότι τουλάχιστον αναγνωρίζει τον αγώνα που έδωσες κι εσύ, μαζί με όλους τους άλλους, για να είναι εκεί που είναι σήμερα. Βέβαια τον βλέπω κι αυτόν, λίαν συντόμως, να ετοιμάζει τις βαλίτσες του για το Χάρβαρντ. Οποιος, πλέον, αναλαμβάνει την εξουσία, καίγεται με συνοπτικές διαδικασίες.

Κύριε Δήμαρχε,

Στις 20 του Νοέμβρη συμπληρώνονται 3 χρόνια από τον θάνατο του Τάκαρου. Εχεις δεσμευτεί κατ΄επανάληψη να δώσεις το όνομα του Τάκη Μελά στα Δημοτικά Ιατρεία και ακόμα περιμένουμε.

Κύριε Δήμαρχε,

Το σωστό θα ήταν να ονόμαζες ένα δρόμο «Τάκη Μελά». Τα δημοτικά ιατρεία σύντομα δεν θα υπάρχουν λόγω έλλειψης χρημάτων.

Κύριε Δήμαρχε,

Όπως επίσης, περιμένουμε να στείλεις την υπόθεση του κυκλώματος που δρα στον Δήμο εδώ και χρόνια και καλύπτει κάποιους καταστηματάρχες ώστε να πληρώνουν λιγότερα δημοτικά τέλη. Τι έγινε; Αλλαξες, μήπως, γνώμη ή ήθελες να τους στείλεις απλώς ένα μήνυμα;

Κύριε Δήμαρχε,

Από την άλλη, απορώ! Τι κάνει ο εισαγγελέας και δεν παρεμβαίνει αυτεπαγγέλτως;

Κύριε Δήμαρχε,

Εδώ και μήνες οι απλήρωτοι συνάδελφοι στο Κανάλι 1 δεν έχουν ούτε τα προς το ζην! Δώσε λύση.

Κύριε Δήμαρχε,

Καταλαβαίνω την πικρία κάποιων φιλόδοξων στελεχών μιας παράταξης όταν διαπιστώνουν ότι ο επικεφαλής, και μάλιστα όταν είναι δήμαρχος, έχει πολύ μέλλον μπροστά του. Θα ’θελαν να σε συνταξιοδοτήσουν πρόωρα, αλλά οι δημότες σου έχουν άλλη άποψη. Λένε: Γιατί να ψηφίσουμε κάποιον άλλον, όταν είμαστε ευχαριστημένοι από τον σημερινό δήμαρχο; Δεν βρίσκω και εγώ τον λόγο.

Κύριε Δήμαρχε,

Ομως, δεν είσαι ο τύπος που εκβιάζεται. Σε γνωρίζω δύο δεκαετίες, αλλά αυτοί σε γνωρίζουν πολύ περισσότερο. Χάνουν τον καιρό τους.

Κύριε Δήμαρχε,

Άλλο ΔΟΥ κι άλλο φορολογικό ΚΕΠ. Ας μην προσπαθούν να χρυσώσουν το χάπι. Τα νησιά περνάνε στην απομόνωση και οι νησιώτες στην απαξία και στην ταλαιπωρία την ώρα που τα ακτοπλοϊκά εισιτήρια είναι απλησίαστα για τους περισσότερους.

 

© 2011 Έν Πειραιεί Powered By Webproviders.gr

Scroll to top
casus telefon
telefon dinleme programı
telefon dinleme
casus telefon
telefon dinleme
telefon dinleme programı