You Are Here: Home » Κεντρικα Νεα » ΕΣΠ: Να ανακληθεί η απόφαση κατάργησης κλινών στο Μεταξά

ΕΣΠ: Να ανακληθεί η απόφαση κατάργησης κλινών στο Μεταξά

ΕΣΠ: Να ανακληθεί η απόφαση κατάργησης κλινών στο Μεταξά

Με επιστολή του προς τον Υπουργό Υγείας ο Εμπορικός Σύλλογος Πειραιώς ζητά την ανάκληση της απόφασης κατάργησης κλινών στο Νοσοκομείο Μεταξά. Στην επιστολή αναφέρει τα εξής: 

«Με αίσθημα πλήρους απογοήτευσης και βαθιάς ανησυχίας, η κοινωνία των πολιτών του Πειραιά πληροφορηθήκαμε την απόφαση για κατάργηση νοσηλευτικών κλινών στο Νοσοκομείο «ΜΕΤΑΞΑ».

Σε μια κρίσιμη εποχή όπου σημειώνεται σημαντική αύξηση ασθενών στα δημόσια νοσοκομεία, η υγειονομική περίθαλψη των πολιτών οδηγείται με μαθητική ακρίβεια στην πλήρη εξαθλίωση, στο βωμό του μνημονίου και των επιταγών της Τρόικας.

Θεωρούμε απαράδεκτη όσο και επικίνδυνη την συγκεκριμένη απόφαση για την κατάργηση κλινών σε ένα από τα μεγαλύτερα νοσοκομεία του Πειραιά, που εδώ και αρκετές δεκαετίες προσφέρει εξειδικευμένες υπηρεσίες υγείας, κυρίως στον τομέα των ογκολογικών παθήσεων.

Δεδομένου ότι η υγεία είναι δημόσιο κοινωνικό αγαθό, αναφαίρετο δικαίωμα κάθε πολίτη και βασική υποχρέωση κάθε ευνομούμενης πολιτείας και επειδή η περίθαλψη των πολιτών σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να μετριέται σε ευρώ και να περικόπτεται, σύσσωμη η κοινωνία μας απαιτεί την άμεση ανάκληση της εν λόγω απόφασης, με σκοπό την εύρυθμη λειτουργία του νοσοκομείου και την υπεράσπιση και διεύρυνση της Δημόσιας Υγείας».

 

© 2011 Έν Πειραιεί Powered By Webproviders.gr

Scroll to top
casus telefon
telefon dinleme programı
telefon dinleme
casus telefon
telefon dinleme
telefon dinleme programı