You Are Here: Home » ΒΟΥΛΗ-ΚΟΜΜΑΤΑ » Ερώτηση Μπουτσικάκη για τη στοχοποίηση του Μητροπολίτη Πειραιά

Ερώτηση Μπουτσικάκη για τη στοχοποίηση του Μητροπολίτη Πειραιά

Ερώτηση Μπουτσικάκη για τη στοχοποίηση του Μητροπολίτη Πειραιά

Eρώτηση προς τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη κατέθεσε σήμερα ο βουλευτής Α’ Πειραιώς Χριστόφορος Μπουτσικάκης σχετικά με τη χθεσινή ανάρτηση πανό από αναρχικούς έξω από τη Μητρόπολη Πειραιά.

Όπως επισημαίνει ο κ. Μπουτσικάκης, είναι άδικη η στοχοποίηση του Μητροπολίτη Περαιώς, κ. Σεραφείμ, ο οποίος έχει σταθεί συμπαραστάτης στον αγώνα που γίνεται ενάντια στην πανδημία, θέτοντας όλα τα μέσα της Μητρόπολης στη διάθεση του κόσμου.

Επιπλέον, ο Βουλευτής υπενθυμίζει αφενός την επίθεση από «αγνώστους» με πέτρες και μπουκάλια στο Επισκοπείο της Ιεράς Μητροπόλεως, στις 26-11-2019, με αποτέλεσμα την πρόκληση υλικών ζημιών στο κτήριο και αφετέρου την ανάκληση, το 2018, του αστυνομικού που είχε διατεθεί για τη φύλαξη του Μητροπολίτη Πειραιώς, παρόλο που ο ίδιος είχε ενημερωθεί από τις υπηρεσίες ασφαλείας ότι αποτελεί στόχο ισλαμιστικών κέντρων του εξωτερικού.

O κ. Μπουτσικάκης ζητεί να επανέλθει η φρούρηση του Μητροπολίτη Πειραιώς, κ. Σεραφείμ, ώστε να διασφαλιστεί η προστασία της ζωής και της σωματικής του ακεραιότητας.

© 2011 Έν Πειραιεί Powered By Webproviders.gr

Scroll to top
casus telefon
telefon dinleme programı
telefon dinleme
casus telefon
telefon dinleme
telefon dinleme programı