You Are Here: Home » ΕΜΠΟΡΙΟ-ΕΠΙΧ/ΣΕΙΣ » “Ερχονται περισσότερα λουκέτα στην αγορά”

“Ερχονται περισσότερα λουκέτα στην αγορά”

“Ερχονται περισσότερα λουκέτα στην αγορά”

“Προϋπολογισμό χωρίς προηγούμενο, που θα επιδεινώσει την ύφεση στην αγορά και θα προκαλέσει περισσότερα λουκέτα στις μικρομεσαίες επιχειρήσεις”, χαρακτηρίζει το νέο Προϋπολογισμό ο Πρόεδρος του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Πειραιώς Γιώργος Κασιμάτης.

Στη δήλωσή του ο κ. Κασιμάτης επισημαίνει: “Πρόκειται αναμφίβολα για έναν προϋπολογισμό που δεν έχει προηγούμενο. Για έναν προϋπολογισμό που θα φέρει τα ακριβώς αντίθετα αποτελέσματα από τα όσα επιδιώκει το οικονομικό επιτελείο της κυβέρνησης. Θα επιδεινώσει την ύφεση στην αγορά και θα οδηγήσει όλο και περισσότερους μισθωτούς, συνταξιούχους αλλά και επιχειρηματίες, ελεύθερους επαγγελματίες στην οικονομική εξαθλίωση.

Αυτό άραγε είναι το προσδοκώμενο; Ένας προϋπολογισμός που δεν φέρνει καμία οικονομική διέξοδο, δεν δημιουργεί καμία νέα προσδοκία;

Και δυστυχώς τα αποτελέσματα θα φανούν άμεσα.

Το πρώτο τρίμηνο του 2013 τα λουκέτα θα πολλαπλασιασθούν στην αγορά, συνέπεια και της διαρκώς αυξανόμενης υποκατανάλωσης. Σε συνδυασμό μάλιστα με την φορο-επιδρομή που συνεχίζεται όλο και πιο έντονα, το τοπίο για πρόοδο και ανάκαμψη φαντάζει εξαιρετικά θολό και ομιχλώδες. Μια φορο-επιδρομή που συνεχίζεται με στόχο, όπως υποστηρίζει το υπουργείο Οικονομικών, την πάταξη της φοροδιαφυγής και για να γεμίσει τα άδεια δημόσια ταμεία, που όμως εξαιτίας της πολιτικής αυτής θα συνεχίσουν να παραμένουν άδεια.

Μία πολιτική, αποκύημα των πολιτικών που προηγήθηκαν τα τελευταία χρόνια και οδήγησαν σε αδιέξοδο”.

 

 

© 2011 Έν Πειραιεί Powered By Webproviders.gr

Scroll to top
casus telefon
telefon dinleme programı
telefon dinleme
casus telefon
telefon dinleme
telefon dinleme programı