You Are Here: Home » Κεντρικα Νεα » Εργα ζωτικής σημασίας για το «Μεταξά»

Εργα ζωτικής σημασίας για το «Μεταξά»

Εργα ζωτικής σημασίας για το «Μεταξά»

Ολική ανακατασκευή 150 WC

Το πράσινο φως του Περιφερειακού Συμβουλίου Αττικής έλαβε η Προγραμματική Σύμβαση μεταξύ της Περιφέρειας, του Ειδικού Αντικαρκινικού Νοσοκομείου «Μεταξά» και των Κτιριακών Υποδομών για το έργο της ενεργειακής αναβάθμισης στο Ειδικό Αντικαρκινικό Νοσοκομείο (προϋπολογισμού 2.480.000 €, που χρηματοδοτείται από πόρους της Περιφέρειας Αττικής).

Οι πτέρυγές του έχουν κατασκευαστεί μεταξύ 1962 και 1980 με αποτέλεσμα το νοσοκομείο να αντιμετωπίζει σημαντικά προβλήματα στη λειτουργία των ηλεκτρομηχανολογικών εγκαταστάσεων και ειδικότερα στα δίκτυα διανομής νερού, αποχέτευσης ενώ είναι αναγκαία και η ολική ανακατασκευή 150 WC. Η ανακατασκευή τους θα γίνει τμηματικά για να διασφαλίζεται η ομαλή λειτουργία του Νοσοκομείου.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Πειραιά Γ. Γαβρίλης, εισηγούμενος το θέμα, αναφέρθηκε στις θεσμικές δυσκολίες και στις καθυστερήσεις που συνάντησε η προσπάθεια της Περιφέρειας να παρέμβει και να ανακαινίσει τις κτιριακές υποδομές των τριών μεγάλων νοσοκομείων του Πειραιά.

Σήμερα, εκτός από το «ΜΕΤΑΞΑ», η Περιφέρεια Αττικής σε συνεργασία με τη 2η ΥΠΕ και τις Διοικήσεις των νοσοκομείων εξασφάλισε τη χρηματοδότηση για την ολοκλήρωση της ανακατασκευής των εγκαταστάσεων της Καρδιολογικής κλινικής του Τζανείου Νοσοκομείου, ενώ ολοκληρώνεται και η μελέτη ανακατασκευής των τριών παθολογικών κλινικών στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας. Παράλληλα, βρίσκεται σε φάση κατακύρωσης η προμήθεια εξειδικευμένου ιατρικού εξοπλισμού τελευταίας τεχνολογίας για τα περισσότερα δημόσια νοσοκομεία της Περιφέρειας Αττικής, μεταξύ των οποίων και τα τρία νοσοκομεία του Πειραιά.

© 2011 Έν Πειραιεί Powered By Webproviders.gr

Scroll to top
casus telefon
telefon dinleme programı
telefon dinleme
casus telefon
telefon dinleme
telefon dinleme programı