You Are Here: Home » Κεντρικα Νεα » Ερήμην του Πειραιά σύσκεψη στο ΥΠΕΚΑ για τη διοχέτευση των λυμάτων της Αν. Αττικής στην Ψυττάλεια

Ερήμην του Πειραιά σύσκεψη στο ΥΠΕΚΑ για τη διοχέτευση των λυμάτων της Αν. Αττικής στην Ψυττάλεια

Ερήμην του Πειραιά σύσκεψη στο ΥΠΕΚΑ για τη διοχέτευση των λυμάτων της Αν. Αττικής στην Ψυττάλεια

Προκλητικά αδιάφορες η ΕΥΔΑΠ αλλά και η κυβέρνηση όσον αφορά στο παμπειραϊκό αίτημα να μη διοχετευτούν τα λύματα Δήμων της Ανατολικής Αττικής στο ΚΕΛ της Ψυττάλειας προκαλώντας περαιτέρω επιβάρυνση της περιοχής.

Αυτό προκύπτει από τα αποτελέσματα της σύσκεψης που έγινε στο ΥΠΕΚΑ με τη συμμετοχή των Υπουργών Περιβάλλοντος Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής Γ. Παπακωνσταντίνου και Υποδομών Μεταφορών και Δικτύων Μ. Βορίδη, του Ειδικού Γραμματέα Υδάτων Α. Ανδρεαδάκη και του Διευθύνοντος Συμβούλου της ΕΥΔΑΠ Ν. Μπάρδης

Συγκεκριμένα έγινε συζήτηση για την εξέλιξη των ήδη ενταγμένων στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Περιβάλλον και Αειφόρος Ανάπτυξη (ΕΠΠΕΡΑΑ) έργων αποχέτευσης των Δήμων Παλλήνης (Γέρακας, Ανθούσα, Παλλήνη) και Σαρωνικού.

Η ΕΥΔΑΠ έχει προτείνει τη λύση της διοχέτευσης των λυμάτων στην Ψυττάλεια αδιαφορώντας για τις αντιδράσεις που έχει προκαλέσει στον Πειραιά και την ευρύτερη περιφέρεια η μονομερής απόφασή της να επιβαρύνει περαιτέρω το ήδη επιβαρυμένο περιβάλλον με ένα φορτίο που δεν δύναται να διαχειριστεί το ΚΕΛ.

 

 

 

 

 

© 2011 Έν Πειραιεί Powered By Webproviders.gr

Scroll to top
casus telefon
telefon dinleme programı
telefon dinleme
casus telefon
telefon dinleme
telefon dinleme programı