You Are Here: Home » ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ » ΕΠΣΠ: Σήμερα ο 43ος Τελικός για το Κύπελλο Πειραιά

ΕΠΣΠ: Σήμερα ο 43ος Τελικός για το Κύπελλο Πειραιά

ΕΠΣΠ: Σήμερα ο 43ος Τελικός για το Κύπελλο Πειραιά

Σήμερα διεξάγεται ο 43ος Τελικός αγώνας του Κυπέλλου Πειραιά, ενός  πολύ σημαντικού θεσμού για το Πειραϊκό Ερασιτεχνικό Ποδόσφαιρο.

Ένας τελικός που φέτος είναι αφιερωμένος στην μνήμη ενός  σπουδαίου Πειραιώτη ποδοσφαιράνθρωπου του αείμνηστου ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΓΚΑΜΙΛΗ, άλλοτε προέδρου της Ε.Π.Σ.ΠΕΙΡΑΙΑ ενός ανθρώπου με μεγάλη προσφορά στο ποδόσφαιρο και κυρίως στην κοινωνία.

Σύμφωνα με την ΕΠΣΠ, φέτος στο Κύπελλο Ερασιτεχνών Πειραιά περιόδου 2017-2018 θα αναμετρηθούν δύο καθαρά  Πειραϊκές ομάδες που προέρχονται από τον μεγαλύτερο δήμο της Περιφέρειας μας τον Δήμο Πειραιά.

“Πρόκειται για τον Α.Ο.ΚΑΡΑΒΑ και τον ΕΘΝΙΚΟ Ο.Φ.Π.Φ., μάλιστα ο φετινός θεσμός τελεί υπό την αιγίδα του Δήμου Πειραιά.

Ο Α.Ο. ΚΑΡΑΒΑΣ  που την τελευταία 4ετία έχει ισχυροποιηθεί και πρωταγωνιστεί στον  Πειραιά, κάνει την παρθενική του εμφάνιση σε τελικό Κυπέλλου Πειραιά, ενώ ο ιστορικός ΕΘΝΙΚΟΣ Ο.Φ.Π.Φ. παρότι πρόκειται για μια από τις δύο μεγάλες ομάδες του Πειραιά, ξαναβρέθηκε σε Τελικό την περίοδο 2014 όταν και κατέκτησε το τρόπαιο.

Ασφαλώς για τον Εθνικό ο στόχος φέτος είναι διπλός, αφού μετά από χρόνια η ομάδα βρίσκεται κοντά στην διεκδίκηση της ανόδου στις επαγγελματικές κατηγορίες, εκεί δηλαδή που πρέπει να βρίσκεται ένας τόσο μεγάλος σύλλογος.

Κι ο Καραβάς όμως έχει διπλό στόχο, αφού διεκδικεί το πρωτάθλημα και την άνοδο στην Γ΄ Εθνική Κατηγορία.

Και φέτος  ο Τελικός διεξάγεται στο  καλύτερο ποδοσφαιρικό  γήπεδο  της χώρας το στολίδι του Πειραιά το «Γ. ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗΣ», δίνοντας την ευκαιρία στους ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων, αλλά και όσους από εμάς βρεθούν στο γήπεδο να απολαύσουν μια ξεχωριστή εμπειρία, ένα αγώνα  πραγματικά γιορτή του Ερασιτεχνικού Ποδοσφαίρου.

Να αναφερθεί ότι η ομάδα που θα κατακτήσει το Κύπελλο Πειραιά «Γ. ΓΚΑΜΙΛΗΣ» στην συνέχεια θα συμμετάσχει  στο Κύπελλο Ερασιτεχνών Ελλάδας”.

 

 

 

 

 

 

© 2011 Έν Πειραιεί Powered By Webproviders.gr

Scroll to top
casus telefon
telefon dinleme programı
telefon dinleme
casus telefon
telefon dinleme
telefon dinleme programı