You Are Here: Home » Κεντρικα Νεα » Επιχείρηση Καθαριότητας στην Πέρδικα

Επιχείρηση Καθαριότητας στην Πέρδικα

Επιχείρηση Καθαριότητας στην Πέρδικα

Από την Ομάδα Πολιτών Αίγινας και τη συμμετοχή του Περιβαλλοντικού Συλλόγου «Ευ Ζην Εν Αιγίνη»

Πολλοί ήταν αυτοί που ανταποκρίθηκαν από νωρίς το πρωί στο κάλεσμα της Ομάδας Πολιτών Αίγινας να συμμετάσχουν στην επιχείρηση καθαριότητας με επικεφαλής τον πρώην αντιδήμαρχο Φίλιππο Τζίτζη και με τη σημαντική συνδρομή του Περιβαλλοντικού Συλλόγου “Ευ Ζην Εν Αιγίνη”.

Το ραντεβού είχε οριστεί στη διασταύρωση Σφεντουρίου – Κλήματος (περιοχή νεκροταφείου) όπου τον τελευταίο μήνα είχαν σωρευτεί και διασκορπιστεί σε ακτίνα 500 μέτρων στην άκρη του δρόμου όγκοι οικιακών απορριμμάτων. Οι εθελοντές φορώντας γάντια συγκέντρωσαν τα σκουπίδια σε μαύρες σακούλες στέλνοντας παράλληλα κι ένα μήνυμα προς όλους όσοι θεωρούν ότι η υπόθεση καθαριότητα ανήκει αποκλειστικά και μόνο στον δήμο.

«Η Αίγινα αντιμετωπίζει το τελευταίο διάστημα σοβαρά προβλήματα με την αποκομιδή και διαχείριση των σκουπιδιών. Η ανάγκη καθαριότητας και αισθητικής αποκατάστασης του φυσικού κάλους του νησιού είναι υπόθεση όλων μας για αυτό καλέσαμε τους κατοίκους και φίλους της Αίγινας σε άμεση δράση. Η Αίγινα για να επιβιώσει χρειάζεται την εθελοντική προσφορά όλων μας. Συνεχίζουμε τη δράση μας την ερχόμενη εβδομάδα στην περιοχή της Σουβάλας» τόνισε στην Εν Πειραιεί ο κ. Τζίτζης.

«Δεν μπορούμε να μείνουμε απλοί θεατές μιας κατάστασης που υποβαθμίζει την ποιότητα της ζωής μας και δυσφημίζει το νησί μας. Η διατήρηση της καθαριότητας και η προστασία του περιβάλλοντος αφορά όλους» τόνισε ένας εκ των εθελοντών που έλαβαν μέρος στην επιχείρηση.

 

 

 

© 2011 Έν Πειραιεί Powered By Webproviders.gr

Scroll to top
casus telefon
telefon dinleme programı
telefon dinleme
casus telefon
telefon dinleme
telefon dinleme programı