You Are Here: Home » ΑΣΤΥΝΟΜΙΚA » Εξαρθρώθηκε σπείρα που εξαπατούσε ηλικιωμένους

Εξαρθρώθηκε σπείρα που εξαπατούσε ηλικιωμένους

Εξαρθρώθηκε σπείρα που εξαπατούσε ηλικιωμένους

Συνελήφθη μία 26χρονη – Αναζητούνται οι 15 συνεργοί της

Δικογραφία σε βάρος 16 ατόμων, τα οποία είχαν συστήσει εγκληματική οργάνωση που διέπραττε απάτες σε βάρος ηλικιωμένων σχηματίστηκε από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Πειραιά. Όπως προέκυψε από πολύμηνη έρευνα σε συνεργασία με το Τ.Α. Νέας Σμύρνης και το Τ.Α. Συντάγματος, από τις αρχές του 2010 τουλάχιστον, οι κατηγορούμενοι συνέστησαν από κοινού εγκληματική οργάνωση και διέπρατταν απάτες σε βάρος ηλικιωμένων σε διάφορες περιοχές της Αττικής, του Αγρινίου, της Μεσσηνίας, της Νάξου, του Ηρακλείου Κρήτης, της Τρίπολης, της Αχαΐας, της Φωκίδας, της Φθιώτιδας και της Αργολίδας.

Ειδικότερα, ενεργώντας με διαφορετική σύνθεση κάθε φορά, εντόπιζαν υπέργηρα, κυρίως, άτομα, τα προσέγγιζαν και παριστάνοντας ψευδώς ότι ενεργούσαν για λογαριασμό συγγενικών τους προσώπων και αφού κέρδιζαν την εμπιστοσύνη τους, αποσπούσαν χρηματικά ποσά. Μέχρι στιγμής, έχει εξακριβωθεί ότι με την ίδια μεθοδολογία είχαν διαπράξει 44 απάτες και έχουν αποκομίσει το χρηματικό ποσό των 138.190 ευρώ.

Η συλληφθείσα οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ενώ συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των συνεργών της.

 

 

 

© 2011 Έν Πειραιεί Powered By Webproviders.gr

Scroll to top
casus telefon
telefon dinleme programı
telefon dinleme
casus telefon
telefon dinleme
telefon dinleme programı