You Are Here: Home » Κεντρικα Νεα » ΕΛΜΕ Πειραιά: Παράσταση διαμαρτυρίας στη ΔΕΗ Καμινίων

ΕΛΜΕ Πειραιά: Παράσταση διαμαρτυρίας στη ΔΕΗ Καμινίων

ΕΛΜΕ Πειραιά: Παράσταση διαμαρτυρίας στη ΔΕΗ Καμινίων

Παράσταση διαμαρτυρίας στο κατάστημα της ΔΕΗ στον Πειραιά έκαναν την Παρασκευή εκπαιδευτικοί της ΕΛΜΕ Πειραιά και του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης «Ν. Πλουμπίδης», με τη συμμετοχή και μαθητών της Συντονιστικής Επιτροπής του Πειραιά, διεκδικώντας μέτρα ώστε να μη βρεθεί κανένα σχολείο αντιμέτωπο με διακοπή ρεύματος και να διαγραφούν τα χρέη των σχολείων προς τις λεγόμενες πρώην ΔΕΚΟ.

H ΕΛΜΕ Πειραιά είχε καταγγείλει πρόσφατα ότι συνεργεία του ΔΕΔΔΗΕ είχαν επισκεφτεί το προηγούμενο διάστημα σχολεία της πόλης, ασκώντας πιέσεις για τα χρέη τους στο ρεύμα. Σε επικοινωνία που είχαν οι εκπρόσωποι της ΕΛΜΕ την προηγούμενη βδομάδα με τον ΔΕΔΔΗΕ ζητώντας απαντήσεις για το πόσα και ποια σχολεία βρίσκονται αντιμέτωπα με διακοπές ρεύματος, ο ΔΕΔΔΗΕ τους παρέπεμψε στη ΔΕΗ, ενώ το κατάστημα της ΔΕΗ που επισκέφτηκαν την Παρασκευή τους παρέπεμψε στη Διεύθυνση Εταιρικών Πελατών.

Οι εκπαιδευτικοί στηλίτευσαν την υποχρηματοδότηση των σχολείων, επισημαίνοντας ότι η έκτακτη επιχορήγηση προς τις σχολικές επιτροπές δεν είναι αρκετή για να καλύψει τις αυξημένες λειτουργικές ανάγκες των σχολείων και τους υπέρογκους λογαριασμούς ενέργειας και θέρμανσης, ενώ δήλωσαν ότι θα συνεχίσουν τις κινητοποιήσεις και δράσεις ώστε να μη μείνει κανένα σχολείο χωρίς ρεύμα και θέρμανση.

© 2011 Έν Πειραιεί Powered By Webproviders.gr

Scroll to top
casus telefon
telefon dinleme programı
telefon dinleme
casus telefon
telefon dinleme
telefon dinleme programı