You Are Here: Home » ΒΟΥΛΗ-ΚΟΜΜΑΤΑ » Ελλειψη ασθενοφόρων στο Κέντρο Υγείας Γαλατά

Ελλειψη ασθενοφόρων στο Κέντρο Υγείας Γαλατά

Ελλειψη ασθενοφόρων στο Κέντρο Υγείας Γαλατά

Ερώτηση Μελά στη Βουλή

Ερώτηση με θέμα τα προβλήματα στη διακίνηση των ασθενών, λόγω της έλλειψης οδηγών ασθενοφόρων στο Κέντρο Υγείας Γαλατά κατέθεσε στη Βουλή ο βουλευτής των ΑΝΕΛ, Παναγιώτης Μελάς. Στην ερώτησή του αναφέρει:

“Μεγάλη έλλειψη οδηγών ασθενοφόρου υπάρχει στο Κέντρο Υγείας Γαλατά. Το ασθενοφόρο του Κ.Υ. Γαλατά καλύπτει το Δήμο Τροιζηνίας – Μεθάνων καθώς και το Δήμο Πόρου. Λόγω της έλλειψης οδηγών, καλύπτεται μόνο η μια βάρδια του 24ώρου, με αποτέλεσμα, για τις υπόλοιπες 16 ώρες να μην υπάρχει οδηγός και να μην μπορεί να μεταφερθεί ασθενής άμεσα στο Κ.Υ. και στη συνέχεια αν χρειαστεί, στα Νοσοκομεία Άργους ή Ναυπλίου.

Η μη άμεση μεταφορά των ασθενών μπορεί να έχει σοβαρές επιπτώσεις στην υγεία τους, ιδίως μάλιστα τους καλοκαιρινούς μήνες, που υπάρχει μεγαλύτερη κίνηση πολιτών στην περιοχή, και οι πολίτες να μην προστατεύονται είτε σε περίπτωση τραυματισμού από τροχαία ατυχήματα είτε από άλλη νόσο.

Γι αυτό, επιβάλλεται το ταχύτερο δυνατό να τοποθετηθούν οδηγοί για το ασθενοφόρο του Κ.Υ. Γαλατά, ώστε να είναι σε διαθεσιμότητα όλο το 24ωρο, για να μη δημιουργούνται προβλήματα υγείας στους ασθενείς και να μην τίθεται σε κίνδυνο η ζωή τους.

Μετά ταύτα, ερωτάται ο αρμόδιος Υπουργός:

Θα φροντίσετε το ταχύτερο δυνατόν να γίνει πρόσληψη οδηγών για το ασθενοφόρο του Κ.Υ. Γαλατά, ώστε να λειτουργεί 24 ώρες το 24ωρο και να μην τίθεται σε κίνδυνο η υγεία των ασθενών, που χρειάζονται άμεση μεταφορά στο Κέντρο Υγείας ή σε Νοσοκομείο;”.

 

 

© 2011 Έν Πειραιεί Powered By Webproviders.gr

Scroll to top
casus telefon
telefon dinleme programı
telefon dinleme
casus telefon
telefon dinleme
telefon dinleme programı