You Are Here: Home » ΕΜΠΟΡΙΟ-ΕΠΙΧ/ΣΕΙΣ » ΕΕΠ: Υγειονομική κάλυψη ανασφάλιστων ομάδων

ΕΕΠ: Υγειονομική κάλυψη ανασφάλιστων ομάδων

ΕΕΠ: Υγειονομική κάλυψη ανασφάλιστων ομάδων

Yπό την Προεδρία του Γιώργου Μπενέτου, συνεδρίασε το Δ.Σ. του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Πειραιά όπου συζητήθηκε η υγειονομική κάλυψη ανασφάλιστων & ευάλωτων κοινωνικών ομάδων / μελών του Ο.Α.Ε.Ε.

Συγκεκριμένα βάσει πρόσφατης ενημέρωσης από τον Ο.Α.Ε.Ε., με τον ν. 4368/2016 , δικαιούχοι της παροχής είναι οι εγγεγραμμένοι στα μητρώα του Ο.Α.Ε.Ε. και τα μέλη της οικογένειάς τους, οι οποίοι έχουν απωλέσει τις ασφαλιστικές τους καλύψεις λόγω οφειλών και δεν δικαιούνται παροχών υγείας. Οι εν λόγω δικαιούχοι έχουν το δικαίωμα της ελεύθερης πρόσβασης στις Δημόσιες Δομές Υγείας και δικαιούνται νοσηλευτικής και ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης.

Όπως τόνισε ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου: «Χαιρετίζουμε ως Επιμελητήριο την κίνηση αυτή που διασφαλίζει στοιχειωδώς τις γενικότερες ανάγκες ιατρικής φροντίδας συναδέλφων μας που πλήττονται βάναυσα λόγω της συνεχιζόμενης οικονομικής κρίσης των τελευταίων ετών, θεωρώντας ότι ικανοποιήθηκε ένα δίκαιο αίτημα της Επιμελητηριακής κοινότητας. Θα χαρούμε όμως περισσότερο, όταν στα πλαίσια της πολυπόθητης ανάπτυξης, δεν θα μείνει κανένας επαγγελματίας & έμπορος χωρίς ιατρική φροντίδα, επειδή θα έχει την δυνατότητα να πληρώνει κανονικά τον ασφαλιστικό του φορέα”.

 

 

© 2011 Έν Πειραιεί Powered By Webproviders.gr

Scroll to top
casus telefon
telefon dinleme programı
telefon dinleme
casus telefon
telefon dinleme
telefon dinleme programı