You Are Here: Home » Κεντρικα Νεα » Εγκρίθηκε από την Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας o υποθαλάσσιος αγωγός στην Αίγινα

Εγκρίθηκε από την Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας o υποθαλάσσιος αγωγός στην Αίγινα

Εγκρίθηκε από την Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας o υποθαλάσσιος αγωγός στην Αίγινα

Πράσινο φως πήρε από την Οικονομική Επιτροπή της Αίγινας η υποθαλάσσια σύνδεση του νησιού με τον αγωγό ύδρευσης της Σαλαμίνας (Πέρανη). Κατά την παρέμβασή του ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Νήσων παρόντος του δημάρχου Δημήτρη Μούρτζη περιέγραψε με έμφαση τα πλεονεκτήματα που θα έχει η σύνδεση αυτή για τους κατοίκους και τους επισκέπτες της Αίγινας κι επισήμανε τις τεχνικές δυσκολίες οι οποίες πιθανόν να παρουσιασθούν. Δήλωσε δε ότι τα έργα επάρκειας και υποστήριξης από την ΕΥΔΑΠ και τα χερσαία έργα στην Αίγινα είναι σε εξέλιξη. Υπογράμμισε με έμφαση ότι η Περιφέρεια Αττικής και προεκλογικά και μετεκλογικά δεσμεύεται πλήρως για την επάρκεια των μελετών και των προδιαγραφών έτσι ώστε να αποφεύγονται αδικαιολόγητες καθυστερήσεις και υπερτιμολογήσεις.

Μετά τη σημερινή έγκριση από την Οικονομική Επιτροπή το πρόγραμμα θα τρέξει σύμφωνα με τα αυστηρά κατά το νόμο προβλεπόμενα χρονοδιαγράμματα, η δε χρηματοδότηση είναι εξασφαλισμένη από την Περιφέρεια Αττικής.

 

 

© 2011 Έν Πειραιεί Powered By Webproviders.gr

Scroll to top
casus telefon
telefon dinleme programı
telefon dinleme
casus telefon
telefon dinleme
telefon dinleme programı