You Are Here: Home » ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ - ΚΟΣΜΙΚΑ » Εγκαινιάστηκε η Διεθνής Εκθεση Εικαστικών του Ομίλου Unesco Πειραιά

Εγκαινιάστηκε η Διεθνής Εκθεση Εικαστικών του Ομίλου Unesco Πειραιά

Εγκαινιάστηκε η Διεθνής Εκθεση Εικαστικών του Ομίλου Unesco Πειραιά

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια της Διεθνούς Εκθέσεως Εικαστικών του Ομίλου για την UNESCO Νομού Πειραιώς και Νήσων πριν από λίγες ημέρες στην Δημοτική Πινακοθήκη Πειραιώς. Εκατοντάδες πολιτών επισκέφθηκαν τον χώρο της Πινακοθήκης για να συνομιλήσουν με τους καλλιτέχνες και να θαυμάσουν από κοντά τα έργα τους, ορισμένα εκ των οποίων, κοσμούν το Εικαστικό Ημερολόγιο του Ομίλου για την UNESCO Νομού Πειραιώς και Νήσων για το 2013.

Ο Πρόεδρος του Ομίλου για την UNESCO Νομού Πειραιώς και Νήσων και Αντιπρόεδρος της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Ομίλων, Συλλόγων και Κέντρων της UNESCO (WFUCA), Υπεύθυνος για την Ευρώπη και την Βόρεια Αμερική κ. Ιωάννης Μαρωνίτης αφού καλωσόρισε τους επισκέπτες και παρουσίασε το Εικαστικό Ημερολόγιο του Ομίλου τόνισε στην ομιλία του «Ο Όμιλος για την UNESCO Νομού Πειραιώς και Νήσων από την ίδρυσή του μέχρι και σήμερα προωθεί εμπράκτως το μήνυμα της αξίας της διάδοσης της Τέχνης μέσω Καλλιτεχνικών δρώμενων όπως η Διεθνής Έκθεση Εικαστικών. Κεντρικός ομιλητής ήταν ο Καθηγητής Πανεπιστημίου κ. Κωνσταντίνος Παλαιολόγος ο οποίος και αναφέρθηκε στην αξία του Ελληνικού ιδεώδους, του Ελληνικού Πολιτισμού που αποτελεί τον πυρήνα της Παγκόσμιας Πολιτιστικής κληρονομιάς. Έπειτα ο κ. Παλαιολόγου τιμήθηκε για την προσφορά του στον Πολιτισμό.

Σειρά είχε πλούσιο μουσικοχορευτικό πρόγραμμα από την Αργεντινή αρχικά και τον κ. Leonardo Gomez ο οποίος έδωσε μία πρώτη γεύση στους συμμετέχοντες από Αργεντίνικο Τάνγκο που θα διδάσκει στον Πολυχώρο της International Action Art πολύ σύντομα με την παρτενέρ του κ. Μαργαρίτα Πλέσσα ενώ η βραδιά έκλεισε με τον Χορευτικό Σύλλογο Ποντίων Αγίας Βαρβάρας «Ο Φάρος» (Χοροδιδάσκαλος κ. Σοφία Σαββίδου).

Η Διεθνής Έκθεση Εικαστικών πραγματοποιήθηκε και στηρίχθηκε από εργαζόμενους που έχουν προσληφθεί στα πλαίσια των προγραμμάτων κοινωφελούς χαρακτήρα που υλοποιούνται με την συνεργασία της Περιφέρειας Αττικής και την χρηματοδότηση από το ΕΣΠΑ.

 

 

© 2011 Έν Πειραιεί Powered By Webproviders.gr

Scroll to top
casus telefon
telefon dinleme programı
telefon dinleme
casus telefon
telefon dinleme
telefon dinleme programı