You Are Here: Home » ΕΜΠΟΡΙΟ-ΕΠΙΧ/ΣΕΙΣ » ΕΒΕΠ:Εκτακτη συνάντηση για τη διακίνηση των υπέρβαρων φορτίων

ΕΒΕΠ:Εκτακτη συνάντηση για τη διακίνηση των υπέρβαρων φορτίων

ΕΒΕΠ:Εκτακτη συνάντηση για τη διακίνηση των υπέρβαρων φορτίων

Έκτακτη συνάντηση πραγματοποίησαν χθες το απόγευμα, στο Ε.Β.Ε.Π., ο Πρόεδρος του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Πειραιώς, κ. Γεώργιος Κασιμάτης, με τον Πρόεδρο του Συλλόγου Ιδιοκτητών Φορτηγών Αυτοκινήτων Ελευθέρας Ζώνης Πειραιά και Τελωνείων, κ. Α. Ιατρίδη, τον Πρόεδρο του Πανελλήνιου Συνδέσμου Εταιριών Εθνικών Οδικών Μεταφορών, κ. Γ. Τζωρτζάτο, τον Διευθυντή Σ.Ε.Μ.Π.Ο. Ο.Λ.Π., κ. Κ. Ντάγκα, τον Πρόεδρο της Διεθνούς Ναυτικής Ενώσεως, κ. Ι. Χατζηαντωνίου, τον Εμπορικό Διευθυντή του Σταθμού Εμπορευματοκιβωτίων Πειραιά Α.Ε., κ. Τ. Βαμβακίδη και τον Πρόεδρο του Πανελλήνιου Συνδικάτου Χερσαίων Εμπορευματικών Μεταφορών, κ. Π. Σκουλικίδη.

Το θέμα της συζήτησης αφορούσε στο πρόβλημα που ανέκυψε με τη διακίνηση υπέρβαρων φορτίων (νόμιμο φορτίο έως 40 τ.), μέσω των Container Terminals των δύο Λιμενικών Παρόχων, του Οργανισμού Λιμένος Πειραιώς και του Σταθμού Εμπορευματοκιβωτίων Πειραιά. Ο Σύλλογος Ιδιοκτητών Φορτηγών Αυτοκινήτων Ελευθέρας Ζώνης Πειραιά και Τελωνείων αντιδρά, μεταξύ άλλων, στο μέτρο ζύγισης όλων των Containers και την είσπραξη αντιτίμου 12 ευρώ, είτε είναι υπέρβαρα είτε όχι καθώς και στον τρόπο ερμηνείας της υπάρχουσας νομοθεσίας (ν.3446).

Στο τέλος της συζήτησης και προς επίλυση του προβλήματος, ο Πρόεδρος του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Πειραιώς, κ. Γεώργιος Κασιμάτης, αναζήτησε τον αρμόδιο Υπουργό Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας, Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, κ. Κωστή Χατζηδάκη, με τον οποίο επίκειται το συντομότερο δυνατόν συνάντηση, ενώ όλοι οι εμπλεκόμενοι επέδειξαν καλή θέληση για τη διευθέτηση του προβλήματος.

 

© 2011 Έν Πειραιεί Powered By Webproviders.gr

Scroll to top
casus telefon
telefon dinleme programı
telefon dinleme
casus telefon
telefon dinleme
telefon dinleme programı