You Are Here: Home » Κεντρικα Νεα » “Είμαστε υπερήφανοι για τον Βαγγέλη Μαρινάκη”

“Είμαστε υπερήφανοι για τον Βαγγέλη Μαρινάκη”

“Είμαστε υπερήφανοι για τον Βαγγέλη Μαρινάκη”

Ανακοίνωση του δημοτικού συνδυασμού “Πειραιάς Νικητής” –

Με αφορμή την παραίτηση του Βαγγέλη Μαρινάκη από τη θέση του Δημοτικού Συμβούλου Πειραιά οι Δημοτικοί Σύμβουλοι του συνδυασμού «Πειραιάς Νικητής», εξέδωσαν την ακόλουθη ανακοίνωση:

«Οι Δημοτικοί Σύμβουλοι του συνδυασμού “Πειραιάς Νικητής” στηρίζουν με όλες τους τις δυνάμεις τον πρώτο σε ψήφους Δημοτικό Σύμβουλο της πόλης του Πειραιά Βαγγέλη Μαρινάκη. Η μέχρι σήμερα προσφορά του όχι μόνο στον μεγαλύτερο σύλλογο της πόλης μας αλλά και της χώρας τον Ολυμπιακό, αλλά και ειδικότερα η προσφορά του στην πόλη μας και όχι μόνο είναι ανεκτίμητη. Ειδικά, σε αυτή την εξαιρετικά δύσκολη οικονομικοκοινωνική συγκυρία προσφέρει ανελλιπώς σε πολίτες που είχαν και έχουν ανάγκη. Είναι παρών όπου το δημοτικό συμβούλιο ή άλλος φορέας της πόλης ζητήσει τη βοήθεια του.

Η διαρκής προσφορά του στη Μητρόπολη Πειραιώς είναι μοναδική, η συνδρομή του στην ΚΟ.Δ.Ε.Π. μέσω της οποίας σιτίζονται ετησίως 160 άπορες οικογένειες, η διαρκής υποστήριξη ατόμων της τρίτης ηλικίας, η τεράστια στήριξη του στους πρόσφυγες που παρέμεναν για 6 μήνες στο λιμάνι του Πειραιά αλλά και η γενικότερη στήριξη της πόλης μας μέσω πολλαπλών δωρεών σε διάφορους τομείς που έχουν να κάνουν με την προβολή της πόλης, τη δημιουργία νέων αθλητικών χώρων αλλά και τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των πολιτών με την ανάπλαση πλατειών και παιδικών χαρών, αποτελούν πρωτοβουλίες πρωτόγνωρες για τον Πειραιά που δείχνουν το ήθος του.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης έχει μάθει να αγωνίζεται και τελικά να νικάει και είμαστε υπερήφανοι που συμμετείχε στον “Πειραιά Νικητή” και στο Δημοτικό Συμβούλιο της πόλης που γεννήθηκε, μεγάλωσε και δραστηριοποιείται.

Έχοντας απόλυτη εμπιστοσύνη στην ανεπηρέαστη Ελληνική Δικαιοσύνη είμαστε βέβαιοι ότι και αυτήν την φορά θα βγει νικητής, αποδεικνύοντας ότι ακόμα και αυτές οι κατηγορίες, μικρό υποσύνολο αυτών που αρχικά επιχείρησαν η επιχειρούν ακόμα και σήμερα να του αποδώσουν, θα πέσουν και θα αποδειχθεί περίτρανα η απόλυτη δικαίωση του.

Είμαστε δε βέβαιοι ότι έστω και αν δεν θα κατέχει τη θέση του ως πρώτος σύμβουλος στο δημοτικό συμβούλιο, θα παραμείνει όπως συμβαίνει μέχρι σήμερα δίπλα μας στη μεγάλη προσπάθεια που καταβάλλουμε για την αναβάθμιση και ανάπτυξη του Πειραιά.

Ήμασταν από την αρχή δυνατοί και σίγουροι. Σήμερα είμαστε δυνατότεροι και ακόμα πιο σίγουροι από όταν ξεκινήσαμε πριν τρία χρόνια αυτήν τη μεγάλη προσπάθεια για τον πόλη μας, ότι παρά τα προβλήματα και τα όποια εμπόδια, θα τα καταφέρουμε και θα κάνουμε τον Πειραιά μας Νικητή».

Οι Δημοτικοί Σύμβουλοι του συνδυασμού «Πειραιάς Νικητής»:

ΑΒΡΑΜΙΔΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΑΓΡΑΠΙΔΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
ΑΝΤΩΝΑΚΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ
ΑΡΓΟΥΔΕΛΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ
ΑΣΤΕΡΙΑΔΗ ΚΑΛΛΙΟΠΗ
ΒΕΝΤΟΥΡΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ
ΒΟΪΔΟΝΙΚΟΛΑΣ ΣΤΑΥΡΟΣ
ΓΑΪΤΑΝΑΡΟΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ
ΓΕΜΕΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
ΓΛΥΚΑ-ΧΑΡΒΑΛΑΚΟΥ ΑΘΗΝΑ
ΔΑΒΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΕΛΛΗΝΙΑΔΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ
ΖΗΛΑΚΟΥ ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΑ
ΚΑΛΑΜΑΚΙΩΤΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
ΚΑΛΟΓΕΡΟΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΚΑΡΒΟΥΝΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
ΚΟΚΚΑΛΗΣ ΠΕΤΡΟΣ
ΛΑΟΥΛΑΚΟΥ ΚΥΡΙΑΚΗ
ΜΑΝΤΟΥΒΑΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
ΜΑΥΡΙΔΑΚΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ
ΜΕΛΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
ΝΙΚΟΠΟΛΙΔΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ
ΝΤΑΪΦΑ ΕΙΡΗΝΗ
ΠΗΡΟΥΝΙΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
ΣΔΡΕΝΙΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
ΣΙΓΑΛΑΚΟΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ
ΤΖΕΦΕΡΑΚΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

© 2011 Έν Πειραιεί Powered By Webproviders.gr

Scroll to top
casus telefon
telefon dinleme programı
telefon dinleme
casus telefon
telefon dinleme
telefon dinleme programı