You Are Here: Home » ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ » Είδη διατροφής σε 230 οικογένειες από τον Δήμο Κορυδαλλού

Είδη διατροφής σε 230 οικογένειες από τον Δήμο Κορυδαλλού

Είδη διατροφής σε 230 οικογένειες από τον Δήμο Κορυδαλλού

“H αλληλεγγύη είναι ο μόνος τρόπος για να διατηρήσουμε την κοινωνική μας συνοχή”

 

Σε διακόσιες τριάντα οικογένειες που αδυνατούν να εξασφαλίσουν το γιορτινό τραπέζι προσφέρει τρόφιμα ο Δήμος Κορυδαλλού με διανομή που ξεκίνησε σήμερα. Προτεραιότητα δίνεται σε οικογένειες με παιδιά με πακέτα που περιέχουν κρέας, λάδι, γάλα, όσπρια, ζυμαρικά, χυμούς, γλυκίσματα κ.α.

Στόχος του Δήμου είναι και φέτος είναι να μην υπάρξει οικογένεια που δεν θα μπορέσει να εξασφαλίσει το γιορτινό τραπέζι και για το σκοπό αυτό εντείνει τις δράσεις αλληλεγγύης. Τα τρόφιμα κατά το μεγαλύτερο μέρος τους έχουν συγκεντρωθεί από τη μεγάλη εκστρατεία στο πλαίσιο του προγράμματος του Δήμου «Στηρί-ΖΩ»- Τράπεζα Τροφίμων και Ειδών Πρώτης Ανάγκης, καθώς και από χορηγίες ιδιωτών, φορέων και συλλόγων. Η καταγραφή των αναγκών, καθώς και η διανομή των τροφίμων γίνεται σε συνεργασία με την εθελοντική οργάνωση «Ανάσα Ζωής».

«Στις συνθήκες οξυμένης κρίσης η αλληλεγγύη είναι ο μόνος τρόπος για να διατηρήσουμε την κοινωνική μας συνοχή» αναφέρει ο Δήμαρχος Σταύρος Κασιμάτης. «Ο Δήμος Κορυδαλλού μέσω των Κοινωνικών Υπηρεσιών λειτουργεί σε καθημερινή βάση πρόγραμμα σίτισης. Φέτος, ο αριθμός των συμπολιτών μας που κατέφυγε στον Δήμο για να μπορέσει να εξασφαλίσει το γιορτινό τραπέζι ήταν ακόμα μεγαλύτερος. Θα συνεχίσουμε, παρά τις δύσκολες συνθήκες και για την αυτοδιοίκηση, να στηρίζουμε με σεβασμό, ευαισθησία και διακριτικότητα τους δημότες, οι οποίοι σήμερα μας έχουν περισσότερη ανάγκη από ποτέ”.

 

 

 

© 2011 Έν Πειραιεί Powered By Webproviders.gr

Scroll to top
casus telefon
telefon dinleme programı
telefon dinleme
casus telefon
telefon dinleme
telefon dinleme programı