You Are Here: Home » ΕΜΠΟΡΙΟ-ΕΠΙΧ/ΣΕΙΣ » Δ.Καρύδης: Υπερθεματίζει για το Ανοικτό Κέντρο Εμπορίου Πειραιά

Δ.Καρύδης: Υπερθεματίζει για το Ανοικτό Κέντρο Εμπορίου Πειραιά

Δ.Καρύδης: Υπερθεματίζει για το Ανοικτό Κέντρο Εμπορίου Πειραιά

Άκρως εποικοδομητική χαρακτηρίζει ο Εμπορικός Σύλλογος Πειραιά τη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε με πρωτοβουλία του Εμπορικού Συλλόγου Πειραιώς στα γραφεία της Διεύθυνσης Προγραμματισμού και Ανάπτυξης – τμήμα αξιοποίησης ευρωπαϊκών και εθνικών πόρων του Δήμου Πειραιά, με θέμα το «Ανοικτό Κέντρο Εμπορίου Πειραιά».

Στη συνάντηση μετείχαν ο Αντιδήμαρχος Προγραμματισμού και Ανάπτυξης κ. Δ. Καρύδης, ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου κ. Ν. Μανεσιώτης, ο Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος Οδοποιίας και Αποχέτευσης κ. Α. Αργουδέλης, ο Γενικός και ο Αν. Γεν. Γραμματέας του ΕΣΠ κ.κ. Θ. Καπράλος και Γ. Σιδεράκης αντίστοιχα, ο Δ/ντής της Δ/νσης Προγραμματισμού κ. Α. Μήλιας, οι Αρχιτέκτονες κ.κ. Ν. Γροζόπουλος και Μ. Γροζοπούλου, ο οικονομολόγος κ. Π. Πάλλης, η κ. Μ. Πούλου στέλεχος της Δ/νσης Προγραμματισμού, ο κ. Γ. Λαγωνικός Προϊστάμενος του Τμήματος Οδοποιίας και υπηρεσιακά στελέχη που ανήκουν στην ομάδα υλοποίησης του έργου.

Και οι δύο πλευρές, σύμφωνα με τον Εμπορικό Σύλλογο επέδειξαν μεγάλο ενδιαφέρον για την επιτυχή υλοποίηση των ενεργειών που θα πρέπει να γίνουν για τη σημαντική αναβάθμιση της επιλέξιμης περιοχής του εμπορικού κέντρου του Πειραιά, την τόνωση της πειραϊκής αγοράς και την αναβάθμιση της εξυπηρέτησης των καταναλωτών.

Κατά τη συνάντηση ιεραρχήθηκαν οι προτεραιότητες ενώ στο τέλος συμφωνήθηκε να υπάρξει στενή συνεργασία μεταξύ των δυο μερών, για την αποτελεσματικότητα των προσπαθειών που βρίσκονται σε εξέλιξη.

© 2011 Έν Πειραιεί Powered By Webproviders.gr

Scroll to top
casus telefon
telefon dinleme programı
telefon dinleme
casus telefon
telefon dinleme
telefon dinleme programı