You Are Here: Home » Κεντρικα Νεα » Δριμύ κατηγορώ του Συλλόγου Γονέων του Μουσικού Σχολείου Πειραιά

Δριμύ κατηγορώ του Συλλόγου Γονέων του Μουσικού Σχολείου Πειραιά

Δριμύ κατηγορώ του Συλλόγου Γονέων του Μουσικού Σχολείου Πειραιά

Ανακοίνωση – καταγγελία μετά την κατάρρευση τμήματος της σκηνής του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά και τον τραυματισμό τεσσάρων μαθητών κατά τη διάρκεια πρόβας μουσικών συνόλων του Μουσικού Σχολείου Πειραιά, εξέδωσε ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων.

Ο Σύλλογος καταγγέλλει:

– Τη Διοίκηση του Δημοτικού Θεάτρου και τη Δημοτική Αρχή “διότι δε φρόντισαν τη λήψη και την τήρηση των απαιτούμενων για τη δημόσια ασφάλεια μέτρων”.

– Τον Πρόεδρο του ΟΠΑΝ “ο οποίος αντί να αναλάβει την ευθύνη που του αναλογεί, την επιρρίπτει σε αναρμόδια για την ασφάλεια του θεάτρου πρόσωπα”.

-Τη συμπεριφορά που επέδειξαν οι υπεύθυνοι του Δημοτικού θεάτρου, κατά την εξέλιξη του γεγονότος του τραυματισμού των παιδιών και την προσπάθεια απαξίωσής του.

“Ζήτησαν μάλιστα την αποχώρηση των παιδιών, με πρόφαση πως η αναστάτωση που προκλήθηκε θα δυσχεράνει την πρόβα που γινόταν σε άλλο χώρο του θεάτρου” αναφέρει ο Σύλλογος δηλώνοντας πως στέκεται στο πλευρό των τραυματισμένων παιδιών και των οικογενειών τους, των υπεύθυνων καθηγητών, των συνόλων και των υπολοίπων παιδιών που βρίσκονταν εκεί “και τελούν υπό το καθεστώς ψυχολογικού σοκ και του συνόλου της σχολικής κοινότητας, στηρίζοντας τις αποφάσεις τους”.

Τέλος, ζητά να δοθούν σοβαρές εξηγήσεις από όλους τους εμπλεκόμενους στο περιστατικό αρμόδιους και επιφυλάσσεται παντός νομίμου δικαιώματός του.

© 2011 Έν Πειραιεί Powered By Webproviders.gr

Scroll to top
casus telefon
telefon dinleme programı
telefon dinleme
casus telefon
telefon dinleme
telefon dinleme programı