You Are Here: Home » Uncategorized » Δράσεις Πολιτισμού στον Πειραιά κατά της… κατάθλιψης

Δράσεις Πολιτισμού στον Πειραιά κατά της… κατάθλιψης

Δράσεις Πολιτισμού στον Πειραιά κατά της… κατάθλιψης

«Εμείς στα δύσκολα, δεν βάζουμε τα κλάματα, παλεύουμε πιο σκληρά. Είμαστε αμετανόητα αισιόδοξοι. Το ποτήρι που έχει νερό μέχρι τη μέση, δεν το βλέπουμε απλώς μισογεμάτο» τόνισε μεταξύ άλλων ο δήμαρχος Πειραιά Βασίλης Μιχαλολιάκος παρουσιάζοντας τις δράσεις πολιτισμού του δήμου και συγκεκριμένα της εκφάνσεις της ελληνικής παράδοσης, την ανθοκομική έκθεση και την παγκόσμια ημέρα χορού.

Αναλυτικότερα η πρώτη δράση θα πραγματοποιηθεί από 25 Απριλίου έως 4 Μαΐου. Η Έκθεση θα φιλοξενηθεί στο πλήρως ανακαινισμένο Νεοκλασικό κτήριο της Κανθάρου (παλαιά Πινακοθήκη Πειραιά) όπου θα εκτεθούν 40 παραδοσιακές φορεσιές από όλη την Ελλάδα.

Η ανθοκομική έκθεση θα πραγματοποιηθεί από τις 27 Απριλίου έως τις 13 Μαΐου στην πλατεία Κοραή. Φέτος, συμμετέχουν περίπου 100 Έλληνες παραγωγοί.

Η παγκόσμια ημέρα χορού θα εορταστεί την Κυριακή 29 Απριλίου 2012 στην πλατεία του Αγ. Κωνσταντίνου. Εκεί θα παρουσιαστούν σε μια ημέρα όλα τα είδη χορού και θα κλείσει με ένα παραδοσιακό ελληνικό γλέντι.

«Στόχος και των τριών δράσεών μας» είπε ο δήμαρχος, «είναι να διώξουμε την εθνική κατάθλιψη. Να φέρουμε ξανά την ελπίδα, το χαμόγελο, την αισιοδοξία στους Πειραιώτες. Μπορούμε και θα το καταφέρουμε».

Στις 18 Μαΐου, ο Ο.Π.Α.Ν. (Οργανισμός Πολιτισμού Αθλητισμού και Νεολαίας) σε συνεργασία με το Ιστορικό Αρχείο του Δήμου Πειραιά, αλλά και το Ναυτικό Μουσείο, θα γιορτάσουμε την Παγκόσμια Ημέρα των Μουσείων.

 

 

 

 

© 2011 Έν Πειραιεί Powered By Webproviders.gr

Scroll to top
casus telefon
telefon dinleme programı
telefon dinleme
casus telefon
telefon dinleme
telefon dinleme programı