You Are Here: Home » Κεντρικα Νεα » ΔΙΚΕΠΑΖ: Συγκινητική χειρονομία από την οικογένεια του Γιώργου Τράγκα!

ΔΙΚΕΠΑΖ: Συγκινητική χειρονομία από την οικογένεια του Γιώργου Τράγκα!

ΔΙΚΕΠΑΖ: Συγκινητική χειρονομία από την οικογένεια του Γιώργου Τράγκα!

Η διοίκηση και οι εργαζόμενοι του ΠΕΣΥΔΑΠ (Περιβαλλοντικού Συνδεσμου Δήμων περιοχής Αθήνας – Πειραιά) ευχαριστούν δημόσια την οικογένεια και τους οικείους του δημοσιογράφου και επικεφαλής του Κινήματος Ελεύθερων Ανθρώπων, Γιώργου Τράγκα, για την εμπιστοσύνη και την βοήθεια που θέλησαν να παράσχουν στο έργο τους, ακόμα και αυτές τις στιγμές της απώλειας και του πιο μεγάλου πόνου τους.

“Η δημόσια επιθυμία και παρότρυνση της οικογένειας για δωρεές στο ΔΙΚΕΠΑΖ, αντί στεφάνων, αποτελεί για όλους εμάς σημαντική αναγνώριση, για την οποία θα κάνουμε ότι είναι δυνατόν να ανταποκριθούμε. Θεωρούμε τιμή μας που οι άνθρωποι του Γιώργου Τράγκα, μέσα στην ιδιωτικότητα της θλίψης τους, επέλεξαν το ΔΙΚΕΠΑΖ για να γνέψουν και να αποχαιρετίσουν τον λατρεμένο τους ταξιδιώτη. Και λυπούμαστε που στα τόσα χρόνια δουλειάς και λειτουργίας μας, δεν μπορέσαμε ή δεν είχαμε την ευκαιρία να συναντηθούμε όσες φορές θα θέλαμε με τον Γιώργο Τράγκα στη προσπάθεια βελτίωσης της ζωής των αδέσποτων ζώων. Αν και τώρα πια όλα αυτά χάνουνε μέρος της σημασίας τους μπροστά στην απώλεια του, εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια” αναφέρουν στην ανακοίνωσή τους.

H εξόδιος ακολουθία θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 16/12 στις 13.00 μ.μ, στην Παναγία Ελευθερώτρια Κηφισιάς. *Η κατάθεση των χρημάτων στο ΔΙΚΕΠΑΖ γίνεται σε λογαριασμό της ATTICA BANK, GR-390.160.363.000.000.008.491.3910. *

© 2011 Έν Πειραιεί Powered By Webproviders.gr

Scroll to top
casus telefon
telefon dinleme programı
telefon dinleme
casus telefon
telefon dinleme
telefon dinleme programı