You Are Here: Home » Κεντρικα Νεα » Διαψεύδεται κρούσμα κορωνοϊού στο Υγειονομικό προσωπικό του Μεταξά

Διαψεύδεται κρούσμα κορωνοϊού στο Υγειονομικό προσωπικό του Μεταξά

Διαψεύδεται κρούσμα κορωνοϊού στο Υγειονομικό προσωπικό του Μεταξά

Με αφορμή τηλεοπτικό ρεπορτάζ η Διοίκηση του Νοσοκομείου ΜΕΤΑΞΑ διαψεύδει ότι υπάρχει επιβεβαιωμένο κρούσμα κορωνοϊού που να αφορά το υγειονομικό προσωπικό. Στη σχετική ανακοίνωση αναφέρονται τα εξής:

“Τηρώντας όλα τα μέτρα για τον -όσο δυνατόν- μεγαλύτερο περιορισμό της διασποράς του ιού οφείλουμε να ενημερώσουμε ότι μια μέρα πριν την προσέλευση των εργαζομένων στην
εργασία τους γίνεται λήψη δείγματος και την επόμενη μέρα με την λήψη αρνητικών αποτελεσμάτων, ο εργαζόμενος τοποθετείται στη θέση του.
Σε μια περίπτωση που το 1ο τεστ βγήκε ψευδώς θετικό ακολουθήθηκε το πρωτόκολλο παραμονής του εργαζόμενου σε καραντίνα ενώ διενεργήθηκαν 2 ακομα τεστ στον συγκεκριμένο υπάλληλο τα οποία και ήταν αρνητικά.
Ο Διοικητής του Νοσοκομείου ΓΑΝΠ ΜΕΤΑΞΑ, κος Χαράλαμπος Δ. Τουμπέκης, ευχαριστεί όλους τους Πολίτες, τους ασθενείς και τους συνοδούς που σέβονται τους κανόνες της Πολιτείας για τον περιορισμό της Πανδημίας αλλά και όλους τους εργαζόμενους ανεξαιρέτως που δίνουν το είναι τους σε αυτή την πρωτόγνωρη υγειονομική κρίση”.

© 2011 Έν Πειραιεί Powered By Webproviders.gr

Scroll to top
casus telefon
telefon dinleme programı
telefon dinleme
casus telefon
telefon dinleme
telefon dinleme programı