You Are Here: Home » ΒΟΥΛΗ-ΚΟΜΜΑΤΑ » Διαμάντω Μανωλάκου: “Πολυετής η εγκατάλειψη της Ιωνιδείου”

Διαμάντω Μανωλάκου: “Πολυετής η εγκατάλειψη της Ιωνιδείου”

Διαμάντω Μανωλάκου: “Πολυετής η εγκατάλειψη της Ιωνιδείου”
Σε δήλωσή της, με αφορμή την πτώση κομματιού από το ταβάνι στο κτίριο της Ιωνιδείου Σχολής, η Διαμάντω Μανωλάκου, υποψήφια Δήμαρχος Πειραιά με τη «Λαϊκή Συσπείρωση», αναφέρει:
«Η πτώση κομματιού του ταβανιού της Ιωνιδείου Σχολής επιβεβαιώνει μια πολυετή εικόνα εγκατάλειψης και μη συντήρησης του σχολείου. Είναι ευτύχημα το ότι δε χτύπησε σοβαρά κάποιο παιδί.
Αυτή η εγκατάλειψη αφορά μια πολιτική που ενισχύει τους επιχειρηματίες και αφήνει στην άκρη τις λαϊκές ανάγκες. Έτσι, βλέπουμε να υπάρχουν φοροαπαλλαγές και λεφτά για το κεφάλαιο, όπως τα 113 εκατ. της Περιφέρειας Αττικής προς την “Cosco”, για την επέκταση της κρουαζιέρας και από την άλλη, τα σχολεία να μη συντηρούνται και να είναι επικίνδυνα για τα παιδιά μας. Αυτή είναι η πολιτική της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, όπως και των προηγούμενων, που μειώνει μισθούς, συντάξεις και συρρικνώνει δαπάνες για τις λαϊκές ανάγκες. Τη σκυτάλη αυτής της πολιτικής υλοποιούν περιφέρεια και δήμος.
Είναι χαρακτηριστικό ότι, ενώ ο δήμος είχε προϋπολογίσει 200.000 ευρώ για την Ιωνίδειο για το έτος 2018, τα πραγματοποιηθέντα έξοδα ήταν μηδέν (0!), ενώ για το 2019, ο προϋπολογισμός που ψηφίστηκε ήταν 70.000 ευρώ, δηλαδή πολύ μειωμένα από αυτά που προβλέπονταν πέρσι. Η ανακοίνωση του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου είναι αποκαλυπτική.
Αυτή η πολιτική πρέπει να βρει απέναντί της τους εργαζόμενους, τους μαθητές, τους γονείς, τους καθηγητές. Στην πάλη τους θα είμαστε σταθερά δίπλα τους, όπως πάντα».

© 2011 Έν Πειραιεί Powered By Webproviders.gr

Scroll to top
casus telefon
telefon dinleme programı
telefon dinleme
casus telefon
telefon dinleme
telefon dinleme programı