You Are Here: Home » Κεντρικα Νεα » Διήμερη κατάληψη της ΔΟΥ Σαλαμίνας – Πολιτικά παιχνίδια καταγγέλλει ο δήμαρχος

Διήμερη κατάληψη της ΔΟΥ Σαλαμίνας – Πολιτικά παιχνίδια καταγγέλλει ο δήμαρχος

Διήμερη κατάληψη της ΔΟΥ Σαλαμίνας – Πολιτικά παιχνίδια καταγγέλλει ο  δήμαρχος

Διήμερη κατάληψη του κτηρίου όπου στεγάζεται η Δ.Ο.Υ Σαλαμίνας πραγματοποίησε χθες και σήμερα ο δήμος Σαλαμίνας με επικεφαλής τον δήμαρχο Γ. Τσαβαρή και με τη συμμετοχή δημοτικών συμβούλων και κατοίκων αντιδρώντας στη μεταφορά της εφορίας στην Ε΄ Δ.Ο.Υ Πειραιά.

Ο Δήμαρχος σε δήλωσή του μεταξύ άλλων μίλησε για πολιτικά παιχνίδια και ζήτησε την ουσιαστική παρέμβαση των βουλευτών της περιοχής. Ειδικότερα είπε: «Δεν μπορώ να αντιληφθώ, οι κύριοι που αποφασίζουν πώς εννοούν την ανάπτυξη της περιφέρειας, όταν καταργούν αποκεντρωμένες υπηρεσίες και τις συγκεντρώνουν στις μεγάλες πόλεις. Δεν καταλαβαίνω πώς εννοούν την εξυπηρέτηση του πολίτη, όταν τον αναγκάζουν να διανύει πολλά χιλιόμετρα και να χάνει το χρόνο του και την εργασία του, για να εξυπηρετηθεί από την Εφορία ή από άλλη δημόσια υπηρεσία.

Αποκέντρωση και περιφερειακή ανάπτυξη γίνεται όχι με την κατάργηση αλλά με την αναβάθμιση των υπηρεσιών. Δεν νοείται αποκέντρωση και περιφερειακή ανάπτυξη με την δημιουργία υδροκέφαλων και δυσκίνητων υπηρεσιών μόνο στις μεγάλες πόλεις.

Η εξοικονόμηση πόρων δεν γίνεται με το κλείσιμο των περιφερειακών υπηρεσιών. Αντίθετα αυξάνονται οι δαπάνες των πολιτών. Ως δημοτική Αρχή είμαστε αντίθετοι με τα πολιτικά παιχνίδια που παίζονται εις βάρος του Δήμου Σαλαμίνας. Θέτουμε προ των ευθυνών τους, τους βουλευτές, και τους καλούμε να πάρουν θέση όχι μόνο μέσω του Τύπου, αλλά να παρέμβουν αποφασιστικά στα κέντρα που λαμβάνονται οι αποφάσεις… Γι΄ αυτό συνεχίζουμε τον αγώνα για τη διατήρηση της Δ.Ο.Υ. , με την ίδια μαχητικότητα που τον ξεκινήσαμε».

 

 

 

 

© 2011 Έν Πειραιεί Powered By Webproviders.gr

Scroll to top
casus telefon
telefon dinleme programı
telefon dinleme
casus telefon
telefon dinleme
telefon dinleme programı