You Are Here: Home » ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ » Δεσμεύονται οι λογαριασμοί του “εθνικού μηνυτή” με τις ΜΚΟ Παναγιώτη Δημητρά

Δεσμεύονται οι λογαριασμοί του “εθνικού μηνυτή” με τις ΜΚΟ Παναγιώτη Δημητρά

Δεσμεύονται οι λογαριασμοί του “εθνικού μηνυτή” με τις ΜΚΟ Παναγιώτη Δημητρά

Στη διάπραξη διαφόρων ποινικών αδικημάτων κακουργηματικής φύσεως εμπλέκεται ο Παναγιώτης Δημητράς, επικεφαλής διαφόρων Μη Κυβερνητικών Οργανώσεων (ΜΚΟ) σύμφωνα με πόρισμα της Αρχής για το Ξέπλυμα Μαύρου Χρήματος.

Ο Παναγιώτης Δημητράς είναι διευθυντής του Ελληνικού Παρατηρητηρίου Συμφωνιών του Ελσίνκι (ΕΠΣΕ), και η ποινική δίωξη είχε ασκηθεί και σε βάρος του Τόμι Όλσεν, ιδρυτή και διευθυντή της οργάνωσης Αegean Boat Report.

Hδη διατάχθηκε η δέσμευση των περιουσιακών στοιχείων του Παναγιώτη Δημητρά αλλά και των ΜΚΟ που ελέγχει (τραπεζικοί λογαριασμοί και θυρίδες, κ.λπ.).

Σύμφωνα με το πόρισμα της Αρχής μέσω ΜΚΟ στις οποίες ήταν επικεφαλής, έπαιρνε χρηματοδοτήσεις για την υποστήριξη, υποτίθεται, ανθρωπίνων δικαιωμάτων, αλλά τα χρηματικά ποσά τα διέθετε κατά το δοκούν, δηλαδή για άλλους σκοπούς από εκείνους για τους οποίους τα εισέπραττε.

Οι χρηματοδοτήσεις των ΜΚΟ προέρχονταν από ευρωπαϊκούς και άλλους φορείς. Κατά το πόρισμα της Αρχής ο Παναγιώτης Δημητράς φέρεται να έχει διαπράξει αδικήματα κακουργηματικής φύσεως.

Ο Παναγιώτης Δημητράς έχει στραφεί στο παρελθόν κατά δικαστών, εισαγγελέων, δημοσιογράφω και δημόσιων προσώπων μηνύοντάς τους μεταξύ άλλων για ρατσισμό και ομοφοβία.

© 2011 Έν Πειραιεί Powered By Webproviders.gr

Scroll to top
casus telefon
telefon dinleme programı
telefon dinleme
casus telefon
telefon dinleme
telefon dinleme programı