You Are Here: Home » Uncategorized » “Δεν θα είμαι υποψήφιος βουλευτής με το Ποτάμι”

“Δεν θα είμαι υποψήφιος βουλευτής με το Ποτάμι”

“Δεν θα είμαι υποψήφιος βουλευτής με το Ποτάμι”

Διαψεύδει ο Ζαχαρίας Ζούπης τα περί καθόδου του στις εκλογές. Σε ανακοίνωση που εξέδωσε αναφέρει τα εξής:

“Σ΄ολο το τελευταίο διάστημα αλλεπάλληλα δημοσιεύματα με εμφανίζουν ως πιθανό η σίγουρο υποψήφιο Βουλευτή στις ερχόμενες Εκλογές . Οφείλω να ενημερώσω , ότι πράγματι είχα συζητήσει με ένα φίλο και γνώριμο από τα παλιά , τον Σταύρο Θεοδωράκη ο οποίος μου έκανε την τιμητική πρόταση να συμμετέχω στο ψηφοδέλτιο του ΠΟΤΑΜΙΟΥ στην Β’ Πειραιά . Είναι γεγονός ότι η πρόταση με προβλημάτισε ιδιαίτερα , θεωρώντας ως ενδιαφέρουσα , σημαντική και θετική την προσπάθεια αυτού του νέου πολιτικού μορφώματος .

Ωστόσο , θέλω να αποσαφηνίσω ,ότι επέλεξα να μην είμαι υποψήφιος .Δεν μου το επιτρέπουν οι αυτοδιοικητικές υποχρεώσεις μου αυτή την στιγμή , οι προσωπικές και επαγγελματικές προτεραιότητές μου . Ευχαριστώ τον Σταύρο για την πρότασή του και του εύχομαι κάθε επιτυχία στο δύσκολο εγχείρημά του κόντρα στην λάσπη που έχει δεχτεί, την ανιστόρητη πόλωση, τον φανατισμό και τον λαϊκισμό που κυριαρχεί.

Ελπίζω γενικότερα , οι εκλογές να δώσουν την δυνατότητα να προχωρήσει η χώρα μας με σχέδιο, συγκεκριμένες προτάσεις , αντιμετώπιση των οξυμένων κοινωνικών προβλημάτων ,σε μια νέα πορεία με ελπίδα ,αυτοπεποίθηση και κλίμα εθνικής συνεννόησης για την αντιμετώπιση της κρίσης”.

© 2011 Έν Πειραιεί Powered By Webproviders.gr

Scroll to top
casus telefon
telefon dinleme programı
telefon dinleme
casus telefon
telefon dinleme
telefon dinleme programı