You Are Here: Home » ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ » Δήμος Κορυδαλλού: Συγκέντρωση σχολικών ειδών από το Πρόγραμμα «Στηρί-ΖΩ»

Δήμος Κορυδαλλού: Συγκέντρωση σχολικών ειδών από το Πρόγραμμα «Στηρί-ΖΩ»

Δήμος Κορυδαλλού: Συγκέντρωση σχολικών ειδών από το Πρόγραμμα «Στηρί-ΖΩ»

Με τη συγκέντρωση σχολικών ειδών για τους μαθητές – μέλη οικογενειών που πλήττονται περισσότερο από την κρίση, συνεχίζονται οι δράσεις του Προγράμματος Στηρί-ΖΩ του Δήμου Κορυδαλλού. Ενόψει της έναρξης της σχολικής χρονιάς οι Κοινωνικές Υπηρεσίες του Δήμου συγκεντρώνουν σχολικές τσάντες, σχολικά βιβλία και βοηθήματα, κασετίνες, τετράδια, στυλό, μολύβια, γόμες, ξυλομπογιές, μαρκαδόρους, φόρμες γυμναστικής και αθλητικά είδη είτε καινούρια είτε σε πολύ καλή κατάσταση.

«Ο Δήμος Κορυδαλλού μέσω των Κοινωνικών Υπηρεσιών λειτουργεί σε καθημερινή βάση το πρόγραμμα σίτισης για 130 άτομα μεταξύ των οποίων και 30 παιδιά. Ο αριθμός όμως των συμπολιτών μας που καταφεύγουν στο Δήμο, αναζητώντας βασικά είδη, αυξάνεται συνεχώς. Είμαστε αποφασισμένοι, παρά τις δύσκολες συνθήκες και για την αυτοδιοίκηση, να στηρίξουμε συμπολίτες μας που σήμερα μας έχουν περισσότερη ανάγκη από ποτέ. Όμως η συμμετοχή του Δήμου δεν αρκεί. Χρειαζόμαστε και τη συμμετοχή όλης της τοπικής κοινωνίας, συλλογικών φορέων, επιχειρήσεων και πολιτών». Στις συνθήκες οξυμένης κρίσης η αλληλεγγύη είναι ο μόνος τρόπος για να διατηρήσουμε την κοινωνική μας συνοχή» αναφέρει ο Δήμαρχος Σταύρος Κασιμάτης.

Χώροι συγκέντρωσης: α) το κτήριο των Κοινωνικών Υπηρεσιών, Ξενοφώντος και Πελοπίδα, πλ. Μέμου, τηλ.: 210 4958947 και β) το Αμφιθέατρο «Θανάσης Βέγγος» κατά τις ημέρες και τις ώρες των εκδηλώσεων του Πολιτιστικού Σεπτέμβρη.

Να σημειωθεί ότι με το πρόγραμμα «Στηρί-ΖΩ» και την Τράπεζα Τροφίμων και Ειδών Πρώτης Ανάγκης» ο Δήμος Κορυδαλλού στηρίζει τους συμπολίτες που πλήττονται περισσότερο από την οικονομική κρίση και βρίσκονται αντιμέτωποι με τη φτώχεια, ενώ παράλληλα διοργανώνει σε τακτά διαστήματα δωρεάν εμβολιασμούς, εξετάσεις για ανασφάλιστους και ενισχύει την προσπάθεια πρόληψης και προστασίας της υγείας.

 

© 2011 Έν Πειραιεί Powered By Webproviders.gr

Scroll to top
casus telefon
telefon dinleme programı
telefon dinleme
casus telefon
telefon dinleme
telefon dinleme programı