You Are Here: Home » Κεντρικα Νεα » Γ. Μώραλης: Εμετρήθη, εζυγίσθη και ευρέθη ελλιπής

Γ. Μώραλης: Εμετρήθη, εζυγίσθη και ευρέθη ελλιπής

Γ. Μώραλης: Εμετρήθη, εζυγίσθη και ευρέθη ελλιπής

«Το πιο σημαντικό» είπε προ ημερών ο Γιάννης Μώραλης, «είναι να σου δίνει στήριξη η κοινωνία και οι πολίτες, κι εμείς εκεί απευθυνόμαστε» . Ο απερχόμενος Δήμαρχος δείχνει να βρίσκεται σε νιρβάνα. Να μην έχει αντιληφθεί τι συμβαίνει στις γειτονιές του Πειραιά. Ή μήπως παρερμηνεύει τα μηνύματα που του στέλνουν οι συνδημότες του;

Ο κος Μώραλης μιλά για στήριξη της κοινωνίας την ώρα που οι δημοσκοπήσεις αποτυπώνουν με απόλυτη σαφήνεια τη γνώμη των Πειραιωτών για τον δήμαρχό τους και τη θητεία του. Τέσσερα χρόνια ακριβώς, μετά τις τελευταίες δημοτικές εκλογές, η εταιρεία TALK κατέγραφε αγανάκτηση, θυμό, εγκατάλειψη, απογοήτευση και στις 5 δημοτικές κοινότητες. Στην πλειοψηφία τους οι Πειραιώτες δήλωναν τον περασμένο Μάη, από ελάχιστα έως καθόλου ικανοποιημένοι από το ενδιαφέρον του δημάρχου της πόλης για τη γειτονιά τους, ποσοστό 50,7%. Σε υψηλά επίπεδα και η δυσφορία των δημοτών για το έργο της δημοτικής αρχής. Συγκεκριμένα, το 48% των ερωτηθέντων δήλωναν ελάχιστα έως καθόλου ικανοποιημένοι.

Αυτή είναι η πραγματική εικόνα που έχουν για τον Γιάννη Μώραλη οι Πειραιώτες και είναι δυστυχώς, για τον ίδιο, μη αναστρέψιμη. Η κατάσταση δε που καταγράφουμε – και θα δημοσιεύσουμε προσεχώς – κυρίως στις παρυφές της πόλης είναι ενδεικτική της εγκατάλειψης που βιώνουν στην καθημερινότητά τους οι δημότες στους οποίους θα απευθυνθεί ο κος Μώραλης για να ζητήσει εκ νέου την… ψήφο τους.

 

© 2011 Έν Πειραιεί Powered By Webproviders.gr

Scroll to top
casus telefon
telefon dinleme programı
telefon dinleme
casus telefon
telefon dinleme
telefon dinleme programı