You Are Here: Home » ΒΟΥΛΗ-ΚΟΜΜΑΤΑ » Γολγοθάς η μετακίνηση με τα λεωφορεία του ΟΑΣΑ στο Κερατσίνι

Γολγοθάς η μετακίνηση με τα λεωφορεία του ΟΑΣΑ στο Κερατσίνι

Γολγοθάς η μετακίνηση με τα λεωφορεία του ΟΑΣΑ στο Κερατσίνι

Ερώτηση Ραγκούση στη Βουλή

Στη Βουλή έφερε ο ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία και ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος και Βουλευτής Β΄ Πειραιά,  Γιάννης Ραγκούσης, το οξύ πρόβλημα για την καθημερινή μετακίνηση με τα αστικά λεωφορεία των κατοίκων της Δραπετσώνας και του Κερατσινίου. 13 Βουλευτές και Βουλεύτριες κατέθεσαν ερώτηση ζητώντας απαντήσεις για τον ανασχεδιασμό των υπαρχουσών λεωφορειογραμμών,  την αύξηση των δρομολογίων, τη χάραξη νέων γραμμών με νέα και ασφαλή οχήματα, με δεδομένη και την άρνηση της κυβέρνησης για την επέκταση του Μετρό.
Ειδικότερα, όπως αναφέρουν, “οι 100.000 και πλέον κάτοικοι του Δήμου Κερατσινίου-Δραπετσώνας, βιώνοντας την απίστευτη ακρίβεια και την αισχροκέρδεια της πολιτικής Μητσοτάκη-Ν.Δ. και παρά τις οχλήσεις της Δημοτικής Αρχής προς την κυβέρνηση, πασχίζουν να μεταβούν εγκαίρως και ασφαλώς στις εργασίες τους με τις αστικές συγκοινωνίες καθημερινά.

Ως αιτίες αναφέρουν τα αραιά δρομολόγια, τα πεπαλαιωμένα οχήματα που πολύ συχνά έχουν βλάβες, την έλλειψη οδηγών, λεωφορειογραμμές που δεν υπάρχουν ειδικά στην Αμφιάλη, άλλες γραμμές που έχουν κακή χάραξη (826,832), την ανάγκη ανασχεδιασμού των υπαρχουσών και τη χάραξη νέων γραμμών, τη μη σύνδεση αυτών με τους νέους σταθμούς του Μετρό σε Κορυδαλλό, Νίκαια και Μανιάτικα”.
Οι βουλευτές ρωτούν τον Υπουργό Μεταφορών, αν υπάρχει μελέτη ανασχεδιασμού των δρομολογίων των αστικών λεωφορείων και του τρόλεϊ, αν θα δημιουργηθούν νέες λεωφορειογραμμές και αν προτίθεται η κυβέρνηση να ανανεώσει τον στόλο των οχημάτων αλλά και να προσλάβει νέο προσωπικό για την ασφαλή και έγκαιρη μετάβαση των επιβατών στον προορισμό τους.

© 2011 Έν Πειραιεί Powered By Webproviders.gr

Scroll to top
casus telefon
telefon dinleme programı
telefon dinleme
casus telefon
telefon dinleme
telefon dinleme programı