You Are Here: Home » ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ » ΓΑΛΑΤΑΣ: “Παρανομίες στο Δημοτικό Δίκτυο” καταγγέλλει ο Δ. Κατσικάρης

ΓΑΛΑΤΑΣ: “Παρανομίες στο Δημοτικό Δίκτυο” καταγγέλλει ο Δ. Κατσικάρης

ΓΑΛΑΤΑΣ: “Παρανομίες στο Δημοτικό Δίκτυο” καταγγέλλει ο Δ. Κατσικάρης

Με επιστολή του καλεί τον Περιφερειάρχη Αττικής να δώσει εντολή για παύση των εργασιών

Παράνομες εργασίες της Περιφέρειας Αττικής στο δημοτικό δίκτυο Γαλατά – Τροιζηνίας, και μάλιστα σε τμήμα της χερσαίας λιμενικής ζώνης, και όχι στο επαρχιακό, όπου έχει αρμοδιότητα, καταγγέλλει ο Περιφερειακός Σύμβουλος Δημήτρης Κατσικάρης.
Σε επιστολή του στον Περιφερειάρχη Αττικής, υποστηρίζει ό,τι το έργο αυτό -που έχει ανακοινώσει ο Δήμαρχος προσωπικά- για ασφαλτόστρωση από την «Αγ. Άννα» έως το κατάστημα «Βασιλέρη» σε μήκος περίπου 950 μέτρων, δε δύναται να εκτελεσθεί από την Περιφέρεια Αττικής και την παρούσα εργολαβία.
Ο κος Κατσικάρης ζητά από τον κο Πατούλη να δώσει άμεσα εντολή να σταματήσουν οι εργασίες, πριν δημιουργηθούν τετελεσμένα σε νομικό και οικονομικό επίπεδο, εις βάρος της Περιφέρειας Αττικής, με αποτέλεσμα διώξεις και καταλογισμούς στους υπεύθυνους.
“Είναι απολύτως σαφές ότι τα στοιχεία που παρατίθενται ήταν εν γνώσει όλων των εμπλεκομένων και των αρμόδιων τεχνικών υπηρεσιών της Περιφέρειας Αττικής” υπογραμμίζει ο περιφερειακός σύμβουλος σημειώνοντας με νόημα: “Επειδή καλοπροαίρετα, θέλω να πιστεύω, ότι δεν είστε γνώστης όλων των αναφερομένων και της παρανομίας που συντελείται, και επειδή είστε εκ του ρόλου σας θεματοφύλακας των νόμων και των κανόνων στα έργα και τις δράσεις της Περιφέρειας Αττικής, σας καλώ δια της παρούσης να παρέμβετε άμεσα για να σταματήσουν αυτές οι παράνομες εργασίες που εκθέτουν την Περιφέρεια Αττικής”.

© 2011 Έν Πειραιεί Powered By Webproviders.gr

Scroll to top
casus telefon
telefon dinleme programı
telefon dinleme
casus telefon
telefon dinleme
telefon dinleme programı